Agenda

Dagworkshop SPOORZOEKEN - met Rosita Belkadi en Frank Osinga
2024-07-02T10:00

Aanvang
2024-07-02T10:00
Inloop vanaf
Prijs per plaats
9500
Dit evenement is vol.

Mediums hebben een lange geschiedenis met het helpen oplossen van vermissingen.


Tijdens deze dagworkshop behandelen we een aantal misdrijven en/of vermissingen waarbij je gaat ervaren hoe je je mediumschap kunt inzetten. Zo leer je om op een andere manier informatie te ontdekken: informatie die kan helpen om vermissingszaken of zelfs misdrijven tot een goed einde te brengen.
We hebben zelf de ervaring dat dit op je pad kan komen als medium. Familie komt op een consult met maar één vraag: waar is hij of zij? Of: wat is er gebeurd? En waarom?

Soms kan het voorkomen dat de politie een beroep op je doet. Nu zijn wij geen Sherlock Holmes, die een zaak oplossen. Maar een medium kan wel heel waardevol zijn in een vermissingszaak door de familie of recherche nieuwe inzichten of een andere invalshoek te laten zien. Daar gaat deze dagworkshop over.

Wanneer: dinsdag 2 juli 2024 van 10.00 tot 16.00 uur
Waar: De Synagoge van Weesp, Nieuwstraat 5 in Weesp
Hoeveel: € 95,- per persoon (incl BTW)

Voor koffie, thee, versnaperingen zorgen wij, je moet wel zelf je lunch meenemen.

Qua parkeren: het best kun je parkeren op het P+R Terrein aan de Leeuwenveldseweg in Weesp (bij het NS Station), dit is gratis. Van daaruit is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Synagoge. Parkeren voor de deur is helaas niet mogelijk i.v.m. de markt op dinsdag.