Privéconsult

Een privé consult, ook wel een reading genoemd, is een persoonlijk gesprek waarin een overleden dierbare (of meerderen) via een medium contact maakt met je. Een medium is, zeg maar, een wifi-apparaat tussen hem/haar en jou die jullie met elkaar verbindt. Overleden dierbaren zijn nog springlevend, laten heel graag weten hoe het met ze gaat, en bekommeren zich om jou en wat zich nú in jouw leven afspeelt. En dat willen ze heel graag met je delen!

Ook kan een privé consult een zogenaamde ‘psychic reading’ zijn waarin het medium de energie in je eigen aura ‘leest’ en voelt wat er op dat moment in je leven speelt. Een psychic reading geeft je inzichten die je kunt gebruiken om zelf keuzes te maken.

Ook is in een privé consult bij ons de combinatie mogelijk van zowel een psychic reading als het contact met een overleden dierbare. Je mag het zelf opnemen of wij nemen het op, en mailen je die toe, zodat je die thuis nog een keer kunt na luisteren.

Consultafspraak met Frank

Wil je een privé consult met Frank, klik dan hier en maak via de Agenda van Frank een afspraak. De kosten van een consult van Frank zijn: € 70,- per consult.

Consultafspraak met Anita

Wil je een privé consult van Anita, neem dan contact op via: Protected email address" en dan maakt zij een afspraak met je. Anita vraagt € 60,- per consult.

Betaling

Je kunt dit vooraf voldoen via: www.bunq.me/anitakijf/60 of www.bunq.me/frankosinga/70 - contant na afloop van het consult mag ook. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Mocht een consult live aan de Spoorstraat 4 zijn, hou er dan rekening mee dat in Weesp betaald parkeren is ingevoerd en dat ze streng controleren. Parkeerkosten zijn: € 1,20 per uur. De parkeerautomaat staat op het kleine parkeerterrein richting het station.


Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.

Heb je het financieel niet breed maar heb je wel behoefte aan een privéconsult, laat het ons weten via Protected email address.
Elke maand bieden we uit deze verzoeken elk een gratis consult aan.