Privéconsult

Consultafspraak met Anita

Wil je een privé consult van Anita, klik dan hier en maak via de Agenda van Anita een afspraak. De kosten van een consult van Anita zijn: € 75,- per consult.

Wat is een privé consult?

Een privé consult, ook wel een reading genoemd, is een persoonlijk gesprek waarin een overleden dierbare (of meerderen) via een medium contact maakt met je. Een medium is, zeg maar, een wifi-apparaat tussen hem/haar en jou die jullie met elkaar verbindt. Overleden dierbaren zijn nog springlevend, laten heel graag weten hoe het met ze gaat, en bekommeren zich om jou en wat zich nú in jouw leven afspeelt. En dat willen ze heel graag met je delen!

Ook kan een privé consult een zogenaamde ‘psychic reading’ zijn waarin het medium de energie in je eigen aura ‘leest’ en voelt wat er op dat moment in je leven speelt. Een psychic reading geeft je inzichten die je kunt gebruiken om zelf keuzes te maken.

En in een privé consult bij ons is ook de combinatie mogelijk van zowel een psychic reading als het contact met een overleden dierbare. Je mag het zelf opnemen of wij nemen het op, en mailen je die toe, zodat je die thuis nog een keer kunt na luisteren.

Heb je het financieel niet breed, maar heb je wel behoefte aan een privéconsult, laat het ons weten via Protected email address. Maandelijks bieden we een aantal gratis consulten aan. Want wie vinden dat iedereen toegang tot een medium moet hebben.


Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.

Consultafspraak met Frank

Wil je een privé consult met Frank, klik dan hier en maak via de Agenda van Frank een afspraak. De kosten van een consult van Frank zijn: € 75,- per consult.

Wil je een review plaatsen of andere bekijken naar aanleiding van een privé-consult? Klik dan hier!

KADOBON PRIVÉCONSULT

Wil je iemand een kadobon voor een privé consult geven, dan kan dat ook. Stuur ons een mail met daarin de naam van de ontvanger, dan sturen we je een persoonlijke kadobon in de vorm van een PDF.

Klik hier voor het bestellen van de kadobon.