Mediumschap

Wat doen we als medium nu precies?

'Alles is energie', dat zei Einstein al. Wij zijn energie, de stoel waarop we zitten, de boterham die we klaarmaken en opeten, alles is energie. Maar wist je dat ook een kleur, een woord, een emotie, een herinnering, een ervaring gewoon 'energie' is?

Een medium leest deze energie. Dat kan jouw energie zijn, waarmee een medium zielscontact maakt. Maar een medium kan ook zielscontact maken met een overleden dierbare, want de ziel blijft altijd bestaan.

Zielscontact, ook wel 'psychic consult' genoemd

Bij een Zielscontact of 'psychic consult' stemmen we ons af op jouw 'energie'. Dan lezen we jouw energieveld, ook wel aura genaamd. Je aura is namelijk het 'scherm' of 'dashboard' van je ziel.

Elk mens, dier, boom of plant heeft een aura als energieveld om zich heen. Hierin zitten dus kleuren, emoties, woorden, herinneringen en/of ervaringen opgeslagen. Wij kunnen dit waarnemen. En door al deze dingen te zien of te voelen, kunnen we je op die manier inzichten geven.

Contact met overledenen, ook wel 'mediamiek consult' genoemd

We kunnen ook contact maken met een overleden dierbare. Op het moment dat iemand overlijdt, verdwijnt het lichaam. De ziel van je dierbare(n) verdwijnt niet, maar blijft om ons heen. In een andere dimensie, die wij de spirituele wereld of ongeziene wereld noemen. En met een andere energiefrequentie dan de onze. Want alles is energie, alleen de vorm verandert.

Als medium stemmen we onze energiefrequentie af op de frequentie van de spirituele wereld. Wanneer we de juiste afstemming hebben gevonden, kunnen we de ziel van de overleden dierbare voelen en ons daarmee verbinden, zodat we informatie kunnen doorgeven aan hun dierbaren hier, wat heel vaak 'helend' werkt.

Een medium is als 'Wifi'


Een medium is een soort Wifi-apparaat; wij verbinden jou met de overleden dierbare(n) in de spirituele wereld (zoals Wifi je verbindt met 'de Cloud') en kunnen jullie zo weer even herenigen met elkaar. Woorden, emoties, herinneringen en ervaringen kunnen weer worden gedeeld, wat vaak heel helend is. Dat is wat een medium doet, niks meer of minder.

En daarom staat in het logo van ZWAVE! een Wifi-symbool. Wij hebben soms geen idee van wat we doorgeven; en dat hoeft ook niet. Zolang jij als ontvanger het maar begrijpt, dat is het enige wat belangrijk is.

Zo laat een overleden dierbare altijd op een liefdevolle en overtuigende manier zien en voelen dat het leven doorgaat na dit aardse leven. En dat ze nog altijd om ons heen zijn en nog steeds met ons mee leven.

Gebruikt een medium ook 'Wifi' bij een psychic consult?

Bij een psychic consult werkt het medium meer als 'Bluetooth' die rechtstreeks contact maakt met de ziel van de levende persoon tegenover hem of haar. Andere techniek en access, maar zelfde effect, nl verbinden van de een met de ander.