Dagworkshop Intuïtie

Wil jij ook beter leren vertrouwen op je gevoel? Leren herkennen wanneer het je intuitie is die spreekt, of je verbeelding? En wist je dat je, als je meer vertrouwt op je gevoel, je veel lekkerder in je vel zit en beslissingen neemt die beter bij je passen?

We luisteren vaker naar ons hoofd dan naar ons gevoel. Terwijl het zo mooi is als je die twee kunt combineren. Heb jij ook zin om meer naar je intuitie te leren luisteren? Of er weer meer op te leren vertrouwen dan je nu doet? Geef je dan snel op!

Op de dagworkshop bieden we je leuke handvatten om je eigen intuitie te testen. Dit doen we o.a. d.m.v. uitleg, oefeningen en meditaties. Je zult versteld staan van je eigen kunnen. Aan het einde van de dag heb je allerlei tools om zelf je intuïtie te trainen en weet je hoe je je intuïtie op een positieve manier kunt inzetten voor jezelf.

Gun jezelf dit cadeau. En wacht niet te lang want de groep bij de dagworkshops blijft klein (max 12 personen) voor voldoende aandacht (en voldoende afstand).

De volgende dagworkshops 'Versterk je intuïtie' vinden plaats op:

  • donderdag 11 juli 2024 in Weesp
  • donderdag 7 november 2024 in Weesp
  • zondag 1 december 2024 in Borger


De workshop kost: € 85,- per persoon
(dit bedrag is inclusief BTW)

Wil je je aanmelden, ga dan naar onze Agenda en ga naar donderdag 11 april 2024.


Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.