Activiteiten

Dé Donderdagavond is dé ZWAVE!-OEFENAVOND


Vanaf 2015 is ZWAVE! uitgegroeid tot hét Oefenplatform voor Intuïtie en Mediumschap. Elke donderdagavond organiseren we een oefenavond voor studenten, mediums (en ontvangers!) om zo vlieguren te maken in verschillende facetten die bij intuïtie en mediumschap horen.


Bij ons gaat het NIET om de prestatie, maar juist om de ervaring en de veiligheid om fouten te mogen maken. Want daar leer je het meest van.

NB - Meld je je voor een eerste keer aan als medium of ontvanger voor een oefenavond, dan is deze eerste avond gratis.1e donderdag van de maand

LIVE PSYCHOMETRIE OEFENAVOND

Psychometrie is het lezen van de energie van een persoon aan de hand van een foto of een ander voorwerp. Je vertelt meer over een persoon, alleen door het kijken naar of het vasthouden van foto’s of persoonlijke voorwerpen. Het wordt dan ook aangeraden om altijd een persoonlijk voorwerp of foto mee te nemen. Deze avond vindt plaats bij ons in ZWAVE! aan de Spoorstraat 4 in Weesp.


2e donderdag van de maand

ONLINE READING & HEALING OEFENAVOND

Dit is het succesnummer van ZWAVE!: een oefenavond waarin je 'als medium' kunt vlieguren kunt maken met 'echte proefpersonen'. We doen dit ONLINE via Zoom, omdat we gemerkt hebben hebben, dat de behoefte groter is dan we fysiek in ZWAVE! aan kunnen. Elk medium geeft 3 korte readings of healingsessies, elke ontvanger krijgt 2 readings en 1 healingssessie.


3e donderdag van de maand

LIVE OEFENAVOND DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP

Dit is een oefenavond waar we (student-)mediums de mogelijkheid geven om voor de groep een contact te maken met een overleden dierbare van iemand die in het publiek zit. Ook ontvangers zijn hier van harte welkom!


4e donderdag van de maand

ONLINE OEFENAVOND 'INTUÏTIE'


Op deze avond kun je je intuïtie oefenen. Iedereen heeft intuïtie, alleen vertrouwen we er lang niet altijd op. Tijdens deze navond gaan we met oefeningen je intuïtie versterken. Met 1-op-1 oefeningen, met schrijfoefeningen of 'klassikale oefeningen'. Ook dit doen we online via Zoom - simpelweg omdat we gemerkt hebben dat dit net zo goed werkt. Dit is toegankelijk voor iedereen die graag wil oefenen.


===

TIJDEN & LOCATIE

Elke avond begint om 20.00 uur (inloop om 19.30 uur), tenzij anders aangegeven. LIVE oefenavonden zijn altijd aan de Spoorstraat 4 in Weesp. ONLINE Oefenavonden zijn altijd via ZOOM. Opgeven kan via de Agenda. Wanneer we je aanmelding én betaling binnen hebben, krijg je automatisch een bevestigingsmail (check ook je spambox!), waarin ook de zoomlink in wordt mee verstuurd.


BETAALGEGEVENS

De bijdrage voor een oefenavond is € 10,- per persoon. Deze kun je voldoen bij de aanmelding.
Kom je voor het eerst, dan is deze oefenavond gratis. 
Mocht de betaling niet lukken, dan kan die gedaan worden via:
  • www.bunq.me/zwave
  • of via NL78 BUNQ 2042 7317 49 tnv F. Osinga e/o A. Kijf ovv <datum event>


Voor de bovenstaande activiteiten worden geen facturen verstuurd.


Workshops en trainingen


ZWAVE! is ook groot o.a. geworden door het organiseren van workshops met gastdocenten. Dat doen we nog steeds, maar ook geven we inmiddels zelf workshops en trainingen. Daarnaast organiseren we ook nog diverse andere activiteiten. Hier een overzicht.