Activiteiten

Donderdagavond is ZWAVE!-AVOND


Vanaf 2015 is de donderdagavond uitgegroeid tot ZWAVE!-avond. Bijna elke donderdagavond organiseren we een avond voor mensen die interesse hebben in het mediumschap: voor studenten, mediums en ontvangers om zo verschillende facetten te gebruiken die bij mediumschap horen. En voor geïnteresseerden om meer te weten te komen over mediumschap en om het ook daadwerkelijk te ervaren.


1e donderdag van de maand

TRANCE CIRKEL 'IN DE STILTE MET SPIRIT'

Dit is een avond waar Frank en Anita in een trance cirkel met elkaar en met andere mediums -die dat willen- samen willen zitten met Spirit. We zitten met elkaar een uur waarna we met elkaar ervaringen uitwisselen. Deze avond is gratis.


2e donderdag van de maand

OPEN HEALING CIRKEL

Elke 2e donderdagavond is in Weesp de 'Healing Cirkel'. Healing geven aan mensen die het nodig hebben. Met mediums en healers die dit graag met ons willen doen. Live in Weesp. We beginnen om 20.00 uur, waarbij we in eerste instantie alle namen oplezen van de mensen die healing nodig hebben. Deze mensen zijn niet aanwezig, maar kunnen opgegeven worden via de diverse social mediakanalen. Wanneer we met elkaar in de cirkel zitten, nodigen we Spirit en alle healing guides uit om mee te doen. Eventueel gebruiken we daar muziek bij. En dan gaan we zitten - in de power met Spirit - en de collectieve helende energie geven we door aan hen, die we opgenoemd hebben. Na afloop is er alle tijd en ruimte om na te praten met elkaar. De avonden zijn overigens gratis.


3e donderdag van de maand

KENNISMAKINGSAVOND MEDIUMSCHAP & INTUÏTIE


Deze avond is voor iedereen die wil kennismaken met mediumschap en intuïtie. Laagdrempelig, nuchter, veilig en plezierig laten we je ervaren dat iedereen intuïtie heeft. En dat mediumschap werkt met deze intuïtie. Zo gaan we kijken welke overleden dierbare(n) er vanuit de spirituele wereld bij ons zijn. Ook leggen we uit hoe dit in zijn werk gaat, en kunnen er na afloop vragen gesteld worden. Daarna mag iedereen een bloem uitkiezen, waarmee wij je met onze intuïtie een korte persoonlijke reading zullen geven. Deze kan gaan over je karakter, je passies, en/of wat er op dit moment speelt in je leven. En tot slot hebben we altijd een leuke oefening om zelf je intuïtie te testen. Je zult versteld staan van je eigen kunnen! Na afloop nemen we alle tijd om vragen te stellen.


4e donderdag van de maand

LIVE+ONLINE MEDITATIE/VISUALISATIE AVOND


Elke 4e donderdag van de maand geven Frank en/of Anita een Meditatie/Visualisatie avond. De ene keer een geleide meditatie, de andere keer een visualisatie. En daar kun je LIVE bij aanwezig zijn (aantal stoelen zijn beperkt) of ONLINE (aantal schermpjes zijn onbeperkt). Deze avond is voor iedereen! Dus je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren of visualiseren. Laat je meevoeren naar binnen, naar je ruimte van je hart en ziel. Even helemaal één zijn met jezelf. Want dat kunnen we allemaal heel goed gebruiken zo nu en dan.TIJDEN & LOCATIE

Elke avond begint om 20.00 uur (inloop om 19.30 uur), tenzij anders aangegeven. LIVE avonden zijn altijd aan de Spoorstraat 4 in Weesp, tenzij anders aangegeven. Opgeven kan via de Agenda. Wanneer we je aanmelding binnen hebben, krijg je automatisch een bevestigingsmail (check ook je spambox!). Bij een online avond Wordt in de bevestiging ook de zoomlink mee verstuurd.


BETAALGEGEVENS

  • De bijdrage voor een huiskameravond is € 15,- per persoon (excl. evt. reiskosten)
  • De bijdrage voor een kennismakingsavond is € 10,- per persoon. Deze kun je voldoen bij de aanmelding. Kom je voor het eerst, dan is deze oefenavond gratis. 
  • De donderdagavond ' Zitten in een trance cirkel' en 'Zitten in een cirkel voor healing' en de 'Meditatie/Visualisatie avond' zijn gratis.


Mocht de betaling niet lukken, dan kan die gedaan worden via:
* www.bunq.me/zwave
* of via NL40 BUNQ 2068 1980 37 tnv ZWAVE! Spirituele Community ovv <datum event>[/bullets]


Voor de bovenstaande activiteiten worden geen facturen verstuurd.Workshops en trainingen


ZWAVE! is ook groot o.a. geworden door het organiseren van workshops met gastdocenten. Dat doen we nog steeds, maar ook geven we inmiddels zelf workshops en trainingen. Daarnaast organiseren we ook nog diverse andere activiteiten. Hier een overzicht.

ZWAVE! Workshops & trainingen


Dit zijn de dagworkshops die Anita en Frank zelf geven:


* Dagworkshop 'Aura en Kleuren'
* Dagworkshop 'Intuïtie'

Deze jaartrainingen geven Anita en Frank ook:


Persoonlijke en Intuïtieve ontwikkeling:
* Jaartraining 'Verhoog je Vibe'

Ontwikkeling Mediumschap:
* Jaartraining Basisjaar Mediumschap
* Jaartraining Vervolgjaar Mediumschap
* Jaartraining Mediumschap Mixed Levels (alleen in Borger, Drenthe)


En dit zijn de workshops die gastdocenten bij ZWAVE! geven:

* 'That's the Spirit' workshops met Nederlandse gastdocenten
* Weekend workshop voor gevorderden met Engelse Tutors

Privé consulten door Frank en/of Anita:


Zowel Frank als Anita geven privé consulten:

* Meer informatie over privé consulten van Frank en/of Anita

Overige activiteiten


Verder organiseren we andere activiteiten:

OEFENDAGEN MEDIUMSCHAP:
* Oefendagen mediumschap 'Aan de bak'

HUISKAMERAVONDEN MEDIUMSCHAP:
* Huiskameravond Mediumschap met Frank en Anita

ONLINE SPIRITUELE DIENSTEN:
* `Tweemaandelijks Feest van Verbinding - in samenwerking met Janneke Leber en Rosita Belkadi