Activiteiten

Donderdagavond is ZWAVE!-avond. Elke donderdagavond organiseren we vaste activiteiten:


* TIJD VOOR INSPIRATIE, 1e donderdagavond van de maand. Dit is een avond voor en door mediums, om te inspireren en geïnspireerd te raken. Elke avond heeft een ander thema en een andere invulling.
* ONLINE READING & HEALING OEFENAVOND, 2e en 3e donderdagavond van de maand. Dit is een oefenavond waarin je 'als medium' kunt vlieguren kunt maken met 'echte proefpersonen'. We doen dit ONLINE via Zoom, omdat we gemerkt hebben hebben, dat de behoefte groter is dan we fysiek in ZWAVE! aan kunnen.
* 'DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP', 4e donderdagavond van de maand. Dit is een avond waarin een ervaren medium een demonstratie geeft - en waar wij nog heel veel van kunnen leren.

Elke avond begint om 20.00 uur (inloop om 19.30 uur), tenzij anders aangegeven. Zolang de 1,5 meter afstand in Nederland geldt, zijn deze activiteiten ONLINE via ZOOM. Opgeven kan via de Agenda.

Wijzigingen voorbehouden.
Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.

Workshops en trainingen


ZWAVE! is groot o.a. geworden door het organiseren van workshops met gastdocenten. Dat doen we nog steeds, maar ook geven we inmiddels zelf workshops en trainingen. Daarnaast organiseren we ook nog diverse andere activiteiten. Hier een overzicht.