Meer over Anita

Anita groeide op in een dorp in Drenthe, en startte na de middelbare school met de studie tot vertaler Spaans aan de Universiteit van Groningen. De interesse in spirituele zaken was er van jongs af aan. In 2013 begon ze de 3-jarige opleiding aan de Academie voor Mediumschap van José Gosschalk in Naarden, en na het afronden hiervan in 2015 richtte ze samen met Frank het spirituele centrum Zwave! op.

Anita vindt het belangrijk een stem te kunnen zijn voor overleden dierbaren, omdat ze ervan overtuigd is dat iemand na dit leven nog steeds aanwezig is en meekijkt. En ze kijkt ook graag naar waar jíj op dit moment in je leven tegenaan loopt. Misschien sta je op een kruispunt en weet je niet welke richting je op wilt. Anita zal je geen klip en klaar antwoord kunnen geven, maar ze kan zeker samen met jou op zoek gaan naar inzichten die je op zielsniveau verder helpen.

Anita is enthousiast, direct en no-nonsense in haar communicatie, en bovendien een echt gevoelsmens. Ze brengt je met liefde in contact met de spirituele wereld.

Bij Anita kun je een privéconsult boeken, een dierenconsult of een Avondje That's the Spirit.