Jaartraining Mediumschap Mixed Levels

Speciaal voor het Noorden van het land organiseren we een Jaartraining Mediumschap Mixed Levels. In Borger, Drenthe.


In 2023 zijn we begonnen met een ietwat kleinere, maar enthousiaste groep deelnemers. Zij willen graag door. Omdat het prettig is om met meerdere mensen te oefenen, hebben we besloten om deze groep samen te voegen met nieuwe deelnemers die hun mediumschap willen starten met ontwikkelen. Soms doen we oefeningen samen, soms zitten we apart om zo elke groep datgene mee te geven, wat die groep nodig heeft. En omdat Frank en Anita met zijn tweeën zijn, kan dat ook prima.

Basis level

Dit is een jaartraining waarin voor ons alles samen komt: opgebouwd uit Filosofie, Theorie en Praktijk. Een jaar waarin we zowel de ontwikkeling van het Engelse als het Nederlandse Mediumschap meenemen. Een soort ‘best of both worlds’. Maar ook een jaar waarin we kijken naar:
  • jij als mens (waar loop je tegenaan, wat mag er opgeruimd),
  • jij als ziel (wie ben jij in de kern) en
  • jouw relatie met Spirit en de Magie van de Spirituele wereld.

Mediumschap is niet alleen contact kunnen maken met de Spirituele Wereld. Het is een way of living, een levenshouding. Het is weten dat het leven na dit leven doorgaat, dat onze overleden dierbaren nog steeds om ons heen zijn, dat er iets is dat veel groter is dan wij. Noem het de Grote Regie, de Goddelijke Bron, de Inspirator, Spirit, noem het Iets, alles is goed. Mediumschap is een band op willen bouwen met onze helpers in de ongeziene wereld. Nieuwsgierig zijn naar wie of wat deze Spirituele wereld is, hoe deze wereld voor jou voelt en beseffen hoe intelligent deze wereld is. Zien van waaruit spirits werken, en ontdekken hoe Spirit met jou werkt, jou het beste kan bereiken, en hoe je een bijzondere samenwerking met Spirit en je spirituele gidsen kunt aangaan.

Vervolg level

Dit is voor de mensen die al een Basisjaar mediumschap bij ons hebben gedaan. We laten je graag kennismaken met verschillende vormen van mediumschap. Daarbij moet je denken aan Trance, Healing en Contact met je spirituele gidsen en Old-skool-mediumship technieken. Gedurende de dag is er ook voldoende tijd voor verstilling en het versterken van het contact met de spirituele wereld. Want daarmee ontwikkel je je talent verder. En we gaan met beide groepen veel oefeningen doen. Elk op het eigen niveau.

Ga je mee op reis?

Deze jaartraining 'Mediumschap Mixed Levels' is laagdrempelig en voor iedereen die zijn eerste stappen binnen het mediumschap wil gaan zetten. Of zijn/haar mediumschap verder wil ontwikkelen. Want we zullen deze training zo vorm geven, dat iedereen datgene krijgt qua oefeningen, theorie en praktijk die voor hem/haar passend is.

Resterende data Groep 3 (in Borger, Drenthe):

Zaterdag 6 juli 2024, zaterdag 7 september 2024, zaterdag 5 oktober 2024, zaterdag 2 november 2024, zaterdag 30 november 2024, zaterdag 21 december 2024, zaterdag 11 januari 2025.


Kosten:

€ 995,00 per persoon (incl BTW)
(betaling in termijnen behoort tot de mogelijkheden)

Wil je meer weten? Mail dan: Protected email address