Helder gesprek

EEN HELDER GESPREK - COACHING VOOR MEDIUMS (IN OPLEIDING)


Ben jij je mediumschap aan het ontwikkelen? Dan heb je vast gedachten als: Heb ik het in me? Ben ik wel goed genoeg? Zijn anderen niet veel beter? Waarschijnlijk ligt de lat hoog en heb je regelmatig last van een kritisch stemmetje in je hoofd. Niks mis mee, het hoort er allemaal bij. Tenzij je eronder gebukt gaat, want dan heb je geen plezier meer in je mediumschap en is de kans groot dat je uiteindelijk de handdoek in de ring gooit. Doodzonde.

Acht jaar geleden kreeg ik een reading van Mavis Pittilla, een fantastisch medium uit Engeland, van het Arthur Findlay College. Waarschuwend zei ze: "Wat jouw mediumschap kan verpesten is je kritische denken." En gelijk had ze. Want ook aI wilde ik in mijn hart niets liever dan werken met Spirit, ik geloofde niet in mezelf, en mijn hoofd was er als de kippen bij om dat te bevestigen. Regelmatig viel ik in de valkuil die Mavis voorspeld had. Dan schoof ik alle consulten weer voor me uit, bang als ik was om te falen. Om vervolgens flink te balen van mezelf.

De tijd verstreek en langzaam maar zeker pakte ik het toch weer op. In het begin dacht ik dat elk goed verlopen consult gewoon mazzel was. Maar toen ik begon op te letten wat er nou precies gebeurde tijdens de consulten, begreep ik steeds beter hoe Spirit met mij werkt. Pas tóen vielen de kwartjes. En kreeg ik er steeds meer vertrouwen en plezier in.

Daarnaast ontstond het verlangen om een coach opleiding doen, omdat ik soms na een consult het gevoel had van: Ja, we hebben hier iets wezenlijks aangeraakt, maar ik mis bepaalde tools. Soms is een inzicht alleen niet voldoende, en hoor je iemand denken: ‘Maar hóe doe ik dat dan, dichter bij mezelf blijven, meer vanuit mijn hart leven, beter mijn grenzen aangeven, of meer balans aanbrengen in mijn leven?’

Door de coach opleiding kreeg ik de tools waar ik naar op zoek was. En daarbij kreeg ik veel meer inzicht in mezelf. Toen kwam alles samen. En viel er nóg een kwartje: Hiermee kan ik andere mediums helpen.

Dus loop jij tegen dingen aan in je persoonlijke ontwikkeling of in je mediumschap: ik kijk graag met je mee naar wat er gebeurt, en hoe je dit kunt tackelen.
Dat doe ik in een Helder Gesprek.
In dit gesprek combineer ik mijn ervaring als coach én mijn ervaring als medium, en zet ik uiteraard ooo mijn voelsprieten in. Een win-win-win.

Dus: Krijg het helder! En geniet weer van je mediumschap.

Maak een afspraak met me.