Agenda

PARKEREN IN WEESP

In Weesp is betaald parkeren ingevoerd en ze controleren streng. Parkeerkosten zijn: € 1,20 per uur; € 8,40 per dag.

Je kunt wel gratis parkeren aan de andere kant van het spoor: op het P+R Terrein aan de Leeuwenveldseweg in Weesp. Dit is overdag gratis. Van daaruit is het zo'n 5 minuten lopen naar de Spoorstraat 4.


Klik hier voor overzicht Parkeren bij ZWAVE!

Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor deze voorwaarden.

Is het aantal aanmeldingen minder dan 6 personen, wordt de activiteit verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Je krijgt daar dan uiteraard op tijd een berichtje van of een belletje over. En je bijdrage wordt dan terugbetaald.

LIVE Jaartraining 'Verhoog je Vibe' - GROEP 9 (NIEUW - OP DONDERDAG)!
2024-03-28T10:00

Aanvang
2024-03-28T10:00
Inloop vanaf
Plaatsen beschikbaar
12
Prijs per plaats
129500

In deze unieke jaartraining gaan Frank en Anita met jou aan de slag om je eigen vibratie (trillingsfrequentie) te verhogen. Om het maximale uit jezelf te halen. De jaartraining heeft namelijk een positieve invloed op body (beter in je vel), mind (rustiger in je hoofd) én soul (je wordt zelfbewuster, en je intuïtie krijgt een enorme boost). Bovendien geeft het je een stevige basis voor verdere persoonlijke, intuïtieve of spirituele ontwikkeling.

We laten je vooral zelf ervaren wanneer en hoe je je trilling kunt verhogen. Dit zelf ervaren is een belangrijk aspect om daadwerkelijk stappen vooruit te kunnen maken. We kunnen je van alles vertellen, maar je moet het ook kunnen voelen om het vervolgens zo goed mogelijk toe te kunnen en willen passen.

Elke dag is anders, soms alleen in ZWAVE!, maar we gaan er ook met elkaar op uit. We gaan de natuur in, we gaan spiegelen met paarden, we ervaren een klankschalenconcert, we gaan aan de slag met hypnose, we lopen het labyrinth met elkaar. En nog veel meer om van deze jaartraining een feestje voor jezelf te maken.

Kortom, deze jaartraining is echt een training voor jezelf. Het legt de basis voor de rest van je leven.

Meer informatie over het programma vind je hier: programma Verhoog je Vibe

De data voor deze groep zijn:

Data Groep 9:

Donderdag 28 maart, donderdag 25 april, donderdag 23 mei, donderdag 27 juni, donderdag 29 augustus, donderdag 26 september, donderdag 24 oktober, donderdag 28 november 2024, 9 januari 2025 en 6 februari 2025.


Kosten: € 1.295,- per persoon
(Dit bedrag is inclusief BTW)

PS - Wist je trouwens dat meerdere deelnemers deze jaartraining gefinancierd hebben met hun POP-budget** bij hun werkgever?

** POP staat voor: Persoonlijk Ontwikkel Plan; dat is een Plan waarin je samen met je werkgever kijkt naar hoe jij jezelf verder wilt ontwikkelen op persoonlijk vlak.