Jaartraining Verhoog je Vibe!

“Everything is energy and that's all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way."

ALBERT EINSTEIN
‘Alles is dus energie’: de stoel waar je op zit, het huis waar je in woont, de hond die blaft, de bloemen die bloeien en de gedachten die je hebt. Alles in ons en om ons heen trilt en vibreert, en wij trillen en vibreren net zo hard mee. Alles wat we zeggen, denken of voelen heeft een eigen trillingsfrequentie.

Je huidige situatie is de verzameling van al je gedachten, ervaringen, woorden en emoties uit het verleden bij elkaar. Dit heb je tot op zekere hoogte bewust of onbewust naar je toegetrokken. Maar als alles energie is, dan kun je het dus zélf in beweging brengen. In de richting die jíj́ wilt. Je bent zelf voor een groot deel de schepper van je eigen realiteit.


PERSOONLIJKE THEMA'S

Tijdens deze jaartraining gaan we dan ook met persoonlijke thema's aan de slag die je helpen je eigen trillingsfrequentie (= Vibe) te verhogen, zoals:

 • dankbaarheid
 • zelfkennis
 • eigenwaarde
 • zelfvertrouwen
 • zelfliefde
 • vergeving
 • samenzijn en samen delen
 • positiviteit
 • inspiratieDE POWER ZIT IN JOU!

Je gaat ervaren wat de kracht is van de natuur, van de chakra's, van het spiegelen met paarden, de kracht van ons onderbewustzijn en wat hypnose daarin kan doen, de kracht van healing, de kracht van muziek, de kracht van inspiratie. En dat je die kracht ook zelf in je hebt. Je hoeft die kracht alleen maar aan te spreken. En wanneer je dat écht ervaart, dan merk je wat dat met je doet.

DE EFFECTEN DIE DEZE JAARTRAINING OP DEELNEMERS HEEFT GEHAD

We hebben in eerdere groepen grote, positieve veranderingen gezien bij deelnemers: deelnemers hebben voor zichzelf gekozen, ze zijn gaan doen wat hun hart hen al jaren toeschreeuwde, ze hebben bewuste keuzes gemaakt qua carrière, relaties, passies en spiritualiteit; en zijn daar heel happy mee.

Rugzakken met persoonlijke bagage zijn losgelaten of hebben een plekje gekregen. Deelnemers hebben al tijdens en na de jaartraining stappen gezet in hun persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling die per persoon weer anders is uitgevallen. Een aantal voorbeelden:

 • de één heeft de passie teruggevonden voor hypnotherapie en is een nieuwe praktijk begonnen
 • een ander heeft ervaren dat het sjamanisme voor hem/haar is weggelegd en is zich daar in gaan verdiepen
 • weer iemand anders heeft het eindelijk aangedurfd zich in te schrijven voor een HBO-Opleiding Voetreflexologie
 • een aantal deelnemers zijn na hun burn-out weer aan de slag gegaan en geven nu beter hun grenzen aan
 • een deelnemer kan nu goed omgaan met de druk die het ondernemerschap met zich mee brengt
 • een paar deelnemers kunnen nu beter omgaan met het verlies van een overleden dierbare en durven weer te lachen om de mooie herinneringen
 • een deelnemer heeft het liefdesverdriet een plekje kunnen geven en is klaar voor een nieuwe liefde
 • een deelnemer durft nu zijn/haar eigen gevoel te volgen en keuzes te maken zonder bang te zijn voor mogelijke reacties
 • een tweetal deelnemers kunnen nu beter praten over en omgaan met hun ziekte
 • meerdere deelnemers zijn begonnen met een Opleiding Mediumschap bij ons
 • en 2 mediums hebben de stap durven nemen hun eigen praktijk te beginnen


EEN KADO DAT JE VOOR JEZELF MAG UITPAKKEN

Kortom, deze jaartraining heeft de deelnemers veel meer gebracht dan we vooraf gehoopt hadden. En wat zijn we daar dankbaar voor! Dat gunnen we iedereen. Jou ook! We vertellen je graag hoe jij je vibe kunt verhogen! Het is een kadootje voor jezelf. Wij pakken het voor je in en in 10 dagen mag jij het voor jezelf uitpakken.

'VERHOOG JE VIBE' IS EEN STEVIGE BASIS VOOR DE REST VAN JE LEVEN

Als je serieus bent om jezelf persoonlijk, intuïtief of spiritueel verder te ontwikkelen, dan is deze jaartraining een heel goed fundament. Het legt een stevige basis waarmee je beter in staat bent om grenzen aan te geven, beter beslissingen durft te nemen, milder naar jezelf (en anderen) kunt kijken, en meer de 'bright side of life' gaat zien. Dat is wat 'Verhoog je Vibe' met je doet.

Spreekt dit je aan?

Geef je dan nu op voor onze jaartraining! 10 dagen vol inspiratie, theorie, oefeningen (ook voor thuis) en persoonlijke ervaringen, die je absoluut een stap verder gaan helpen om jouw vibe te verhogen. Zodat jij het maximale uit jezelf haalt.

Deze training is voor iedereen toegankelijk. Met elke deelnemer hebben we vooraf een persoonlijke kennismaking, en na afloop een individuele evaluatie. De groepen zijn klein (max 12 personen), zo is er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht.

Data Groep 9 (NIEUW! - OP DONDERDAG!):

Donderdag 23 mei, donderdag 27 juni, donderdag 29 augustus, donderdag 26 september, donderdag 24 oktober, donderdag 28 november 2024, 9 januari 2025, 6 februari 2025, 6 maart 2025 en 4 april 2025.

Data Groep 8 (vol):

Vrijdag 12 april 2024, vrijdag 10 mei 2024, vrijdag 7 juni 2024 en vrijdag 5 juli 2024

Kosten:

€ 1.295,- per persoon (incl. BTW - betalen in termijnen is mogelijk)

Opgeven kan hier: Aanmelden 'Verhoog je Vibe!' Jaartraining en scroll dan naar donderdag 25 april 2024.

Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.

Meer achtergrondinformatie over deze jaartraining