Agenda

Spiriousity - Online Module 1 met als thema: Verwondering
2024-10-14T10:00

Aanvang
2024-10-14T10:00
Naar het externe evenement
Spiriousity is een initiatief van de nieuwsgierige mediums Rosita Belkadi, Myrthe Bruinzeel, Anita Kijf, Patrick Rosenthal en Frank Osinga. Wij zijn al een behoorlijk tijdje onderweg en hebben de nodige kilometers gemaakt, zowel in eigen specialisaties als in het lesgeven en verzorgen van cursussen en workshops. Samen belichten wij de meest uiteenlopende facetten van het mediumschap. Maar ook voor al je vragen met betrekking tot mediumschap en spiritualiteit kun je bij ons terecht.

OVER HET EVENEMENT


May you never lose your sense of wonder
De Spirituele wereld blijft ons keer op keer verwonderen. Het is net een landschap waar achter iedere bocht een volledig nieuw uitzicht op je staat te wachten. In deze module willen we jouw gevoel van verwondering vergroten. Verwondering over Spirit, maar zeker ook verwondering over je eigen vermogen om die wereld te ontvangen en zo de verwondering door te geven naar je ontvangers.

We hebben 9 inspirerende online lessen via Zoom voor je gepland, waarbij we iedere les starten met een lezing. De intelligentie van de Spirituele wereld leren zien en hen de kans geven om door jou heen te werken staat centraal in deze lezingen. Na de lezing is er een online les via Zoom. Bij de beginners zal het ontdekken van Spirit en je eigen vaardigheden centraal staan. Bij de meer gevorderde student zal in deze lessen de nadruk liggen op Spirit door je heen laten werken om zo de magie te laten ontstaan.

PRAKTISCHE INFORMATIE:


Waar:
Online via Zoom

Wanneer:
maandag 14 oktober, 21 oktober, 28 oktober, 4 november, 11 november, 18 november, 25 november, 2 december, 9 december
Tijd: 10.00 - 13.00 uur

Docenten:
Beginners: Frank, Anita, Patrick
Gevorderden: Rosita, Myrthe, Patrick