Agenda

Weekend workshop 'Spiritual healing' (NIEUW!)
2024-07-27T10:00

Aanvang
2024-07-27T10:00
Inloop vanaf
Plaatsen beschikbaar
5
Prijs per plaats
19000

Mediumschap = spiritual healing


Eén van de vormen van mediumschap is healing, spirituele healing noemen we dat. De Cambridge Dictionary heeft deze definitie: "spirituele healing is de activiteit om iemand gezond te maken zonder gebruik te maken van medicijnen of andere fysieke methoden, soms als onderdeel van een religieuze ceremonie: spirituele healing heeft een eeuwenoude traditie, met veel bewijs van succes."
Hoe werkt 'spirituele healing' dan?
Wij zijn van mening, dat spirituele healing bestaat uit het doorgeven van de universele energie van de Spirituele wereld aan een persoon (of dier) hier op aarde. Deze energie heeft een veel hogere trillingsfrequentie, waardoor Spirit zijn helende werk kan doen. Wij geven die energie door aan iemand die het nodig heeft. Dat kan op fysiek niveau zijn, maar ook op mentaal en/of emotioneel vlak. En zelfs op spiritueel niveau.

Kunnen wij dan mensen beter maken?
Nee. We zijn geen arts. We kunnen niet diagnostiseren. We hebben geen toegang tot medicijnen en zo. En niet de kennis van het menselijk lichaam. Wat wij doen met het doorgeven van die spirituele, helende energie, is het zelfhelend vermogen van de ontvanger aanspreken, zodat het zelfhelend systeem van de ontvanger dusdanig geprikkeld wordt om zelf aan de slag te gaan. Dat is wat we met spirituele healing doen. Niks meer, maar ook niks minder.

En dat gaan we dit weekend met elkaar ervaren.

Wanneer: zaterdag-zondag 27&28 juli 2024 van 10.00 tot 16.00 uur
Waar: Spoorstraat 4 in Weesp
Kosten: € 190,- per persoon