Agenda

PARKEREN IN WEESP

In Weesp is betaald parkeren ingevoerd en ze controleren streng. Parkeerkosten zijn: € 1,20 per uur; € 8,40 per dag.

Je kunt wel gratis parkeren aan de andere kant van het spoor: op het P+R Terrein aan de Leeuwenveldseweg in Weesp. Dit is overdag gratis. Van daaruit is het zo'n 5 minuten lopen naar de Spoorstraat 4.


Klik hier voor overzicht Parkeren bij ZWAVE!

Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor deze voorwaarden.

Is het aantal aanmeldingen minder dan 6 personen, wordt de activiteit verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Je krijgt daar dan uiteraard op tijd een berichtje van of een belletje over. En je bijdrage wordt dan terugbetaald.

Verhoog je Vibe Dag (Follow-up I)
2024-03-03T10:00

Aanvang
2024-03-03T10:00
Inloop vanaf
Plaatsen beschikbaar
4
Prijs per plaats
8500

Omdat we van veel deelnemers aan de jaartraining Verhoog je Vibe te horen hebben gekregen dat ze het zo missen, organiseren we speciaal voor iedereen die deze jaartraining afgerond heeft een 'Follow-Up' dag.
Op deze dag blikken we kort terug wat het in gang gezet heeft. En kijken we vooruit - wat helpt je om je Vibe elke dag weer te verhogen. Daarnaast is het voornamelijk ook een gezellige dag, waarin we aan de slag gaan met elkaar. Zoals jullie van de jaartraining gewend zijn: intuïtief, creatief, laagdrempelig maar heel inspirerend. Ben je weer van de partij?

Datum:
Zondag 3 maart 2024

Tijd:
10.00 - 17.00 uur

Waar:
ZWAVE! Spirituele Community, Spoorstraat 4, Weesp

Kosten:
€ 85,- per persoon