Agenda

PARKEREN IN WEESP

In Weesp is betaald parkeren ingevoerd en ze controleren streng. Parkeerkosten zijn: € 1,20 per uur; € 8,40 per dag.

Je kunt wel gratis parkeren aan de andere kant van het spoor: op het P+R Terrein aan de Leeuwenveldseweg in Weesp. Dit is overdag gratis. Van daaruit is het zo'n 5 minuten lopen naar de Spoorstraat 4.


Klik hier voor overzicht Parkeren bij ZWAVE!

Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor deze voorwaarden.

Is het aantal aanmeldingen minder dan 6 personen, wordt de activiteit verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Je krijgt daar dan uiteraard op tijd een berichtje van of een belletje over. En je bijdrage wordt dan terugbetaald.

Mediumschap Oefendag ‘Aan de bak!’
2024-04-21T10:00

Aanvang
2024-04-21T10:00
Inloop vanaf
Plaatsen beschikbaar
18
Prijs per plaats
4000

Op zondag 21 april 2024 organiseren we de Mediumschap Oefendag: ‘Aan de bak!’ voor alle mediums en mediums in opleiding. Iedereen is welkom, ongeacht bij wie of waar je de opleiding mediumschap ook doet. Want dat maakt niets uit. Van oefenen leer je altijd.
Wil je je mediumschap verder ontwikkelen, dan is veel oefenen noodzaak. Zo kan Spirit beter leren met jou te werken en vergroot jij je persoonlijke ‘kaartenbak’. Daarom dus: AAN DE BAK!

Op deze dag oefen je met elkaar, ongeacht hoe lang je al bezig bent met je mediumschap. Frank en Anita zorgen ervoor dat er allerlei leuke, interessante en soms misschien wel uitdagende oefeningen zijn voor alle niveaus.

NB: het gaat niet om de prestatie, maar om de ervaring. Want die neem je mee in je verdere ontwikkeling. Altijd!

Waar?
In de synagoge van Weesp, Nieuwstraat 3-5 in Weesp

Wanneer?
zondag 21 april 2024, van 10.00 tot 16.00 uur

Parkeren?
Het best kun je parkeren op het P+R Terrein aan de Leeuwenveldseweg in Weesp. Dit is overdag gratis. Van daaruit is het zo'n 10 minuten lopen naar het centrum van Weesp.


Heb je nog vragen? Mail ons dan via: Protected email address