Agenda

PARKEREN IN WEESP

In Weesp is betaald parkeren ingevoerd en ze controleren streng. Parkeerkosten zijn: € 1,20 per uur; € 8,40 per dag.

Je kunt wel gratis parkeren aan de andere kant van het spoor: op het P+R Terrein aan de Leeuwenveldseweg in Weesp. Dit is overdag gratis. Van daaruit is het zo'n 5 minuten lopen naar de Spoorstraat 4.


Klik hier voor overzicht Parkeren bij ZWAVE!

Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor deze voorwaarden.

Is het aantal aanmeldingen minder dan 6 personen, wordt de activiteit verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Je krijgt daar dan uiteraard op tijd een berichtje van of een belletje over. En je bijdrage wordt dan terugbetaald.

LIVE Demonstratie Mediumschap met Janneke Leber en Frank Osinga
2023-11-17T20:00

Aanvang
2023-11-17T20:00
Inloop vanaf
Plaatsen beschikbaar
20
Prijs per plaats
1500

Op vrijdag 17 november 2023 geven Janneke Leber en Frank Osinga samen een demonstratie mediumschap in de Synagoge van Weesp. Want ze kunnen er geen genoeg van krijgen…

JANNEKE LEBER is een nuchter medium, zoals ze zichzelf noemt, en geeft in haar praktijk cursussen, consulten. Ook verzorgt ze op verschillende plaatsen in het land demonstraties psychometrie en mediumschap. Daarnaast schrijft ze blogs en boeken over haar werk als medium. (www.jannekeleber.nl).

Elke avond met Janneke is weer een bijzonder belevenis. En daarom vind ik het zo bijzonder om met haar te mogen demonstreren.

Datum: vrijdag 17 november 2023
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Plaats: Synagoge van Weesp, Nieuwstraat 3-5, Weesp
Kosten: € 15,- per persoon