Agenda

PARKEREN IN WEESP

In Weesp is betaald parkeren ingevoerd en ze controleren streng. Parkeerkosten zijn: € 1,20 per uur; € 8,40 per dag.

Je kunt wel gratis parkeren aan de andere kant van het spoor: op het P+R Terrein aan de Leeuwenveldseweg in Weesp. Dit is overdag gratis. Van daaruit is het zo'n 5 minuten lopen naar de Spoorstraat 4.


Klik hier voor overzicht Parkeren bij ZWAVE!

Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor deze voorwaarden.

Is het aantal aanmeldingen minder dan 6 personen, wordt de activiteit verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Je krijgt daar dan uiteraard op tijd een berichtje van of een belletje over. En je bijdrage wordt dan terugbetaald.

ONLINE Kerstbingo inclusief leuke prijsjes!
2023-12-25T10:00

Aanvang
2023-12-25T10:00
Inloop vanaf
Plaatsen beschikbaar
27
Prijs per plaats
0

ONLINE Kerstbingo mét leuke prijsjes bij ZWAVE!


Kerst is hét feest van samen, het feest van genieten van elkaar, van delen, verhalen én spelletjes; kortom, kerst is een feest van gezelligheid. Heb jij daar ook zin in? We organiseren namelijk deze ochtend, van 10.00 uur tot 11.30 uur een kerstbingo. Online via Zoom. Met iedereen die 'samen' deze kerst wil beginnen.

Wat gaan we doen?

Net als in 2020, 2021 en 2022 wordt het een lichtvoetig begin van de kerstdagen. We luisteren naar mooie muziek, we lezen een bijzonder kerstverhaal voor, wellicht ook een gedicht; én we gaan natuurlijk bingo-en, meerdere rondes! Én met leuke (spirituele) prijsjes.

Kortom, we maken er een gezellige ochtend van met elkaar. Dus geef je op als je dit gezellig lijkt. Je bent van harte welkom!

Wil je er bij aanwezig zijn, meld je dan hier aan. De bingokaarten sturen we je een paar dagen van tevoren toe. De zoomlink zit in de bevestiging van je aanmelding.

PS - Wat het kost? Een glimlach op je gezicht die dag.