Agenda

Al onze activiteiten zijn -tenzij anders aangegeven- online via ZOOM. De ervaring leert inmiddels dat dit ook prima werkt en dat het voor de spirituele wereld geen verschil uitmaakt.


Hoe ZOOM werkt? Hierbij een filmpje van Rosita Belkadi met uitleg.


Nieuwe intervisiegroep 'Mediumschap in de praktijk' met Myrthe Bruinzeel
2020-01-10T20:00

Aanvang
2020-01-10T20:00
Inloop vanaf
Plaatsen beschikbaar
9
Prijs per plaats
55000

Na het succes van 2019 organiseert ZWAVE! in samenwerking met Myrthe Bruinzeel een nieuwe intervisiegroep ‘Mediumschap in de praktijk” voor 2020. Voor iedereen die een praktijk wil beginnen of deze wil professionaliseren. En dat doen we 9 vrijdagen op de middag van 13.00 tot 15.00 uur.

Myrthe zegt hierover: “Je hebt al behoorlijk wat praktische training achter de rug en wilt graag echt gaan werken voor de spirituele wereld. Nu je de stap zet van student mediumschap naar werken in de praktijk gaat er opnieuw een wereld voor je open. Een wereld die je roept en lonkt maar waar je af en toe toch ook wat in verdwaalt. Je zoekt naar mensen om je ervaringen mee te delen en je zoekt naar handvatten hoe je je kennis kan vertalen naar wat je zelf in je eigen praktijk allemaal tegenkomt.“

We bieden je de mogelijkheid om een jaar lang met elkaar te werken aan ieders ontwikkeling tot medium in je eigen praktijk. In deze groep delen we ervaringen van wat we tegenkomen aan vragen en obstakels. Er is dus alle ruimte om persoonlijke vraagstukken in de groep te stellen en uit te werken. Myrthe zal zelf handreikingen geven in het opzetten en runnen van een (eigen) praktijk. In deze groep zijn we een jaar lang toegewijd aan je eigen en elkaars ontwikkeling om zo uit te kunnen groeien tot mooie ambassadeurs van de spirituele wereld.

Heb je interesse? Meld je dan aan!

Data: vrijdag 10 januari, 14 februari, 13 maart, 10 april, 12 juni, 11 september, 9 oktober, 13 november 11 december 2020
Tijd: 13.00- 15.00 uur