Agenda

NIEUW! Het aanmelden en betalen hebben we nu heel simpel gemaakt.

Je hoeft minder in te vullen, je kunt meteen betalen en wanneer het om een online evenement gaat, zit in de bevestiging meteen een button met de juiste Zoomlink.


Mocht een workshop of consult live aan de Spoorstraat 4 zijn, hou er dan rekening mee dat in Weesp betaald parkeren is ingevoerd en dat ze streng controleren. Parkeerkosten zijn: € 1,20 per uur; € 8,40 per dag.


Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor deze voorwaarden.

That's the Spirit weekendworkshop 'Trance to the next level' door Rosita Belkadi
2022-11-05T10:00

Aanvang
2022-11-05T10:00
Inloop vanaf
Prijs per plaats
19000
Dit evenement is vol.
Deze 'That's the Spirit' weekendworkshop van 5 en 6 november 2022 staat in het teken van "Trance to the next level" en wordt gegeven door Rosita Belkadi. Mediumschap is erg veelzijdig en heeft meerdere aspecten. Rosita Belkadi heeft een voorliefde voor trance.

Trance valt onder het mentale mediumschap. De reden om voor trance te gaan zitten kan voor iedereen verschillend zijn, maar de hoofdreden is om de Spirituele wereld te dienen d.m.v. healing, om de spirituele wereld een “stem” te geven en om hun wijsheden en inzichten te delen. Dit weekend ga je de band met je team versterken en oefenen we o.a. trance healing en trance speaking.

Data: zaterdag 5 & zondag 6 november 2022
Adres: ZWAVE! Spirituele Community, Spoorstraat 4, 1382 AC, Weesp
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Kosten: € 190,- per persoon
. Dit bedrag is inclusief BTW, maar exclusief BTW bij een zakelijke factuur.