That's the Spirit 4-daagse 2020

Van woensdag 17 juni tot en met zondag 21 juni 2020 organiseren we een That’s the Spirit 4-daagse in de Schaapskooi op het landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem (vlakbij Zwolle).

Programma
Tijdens deze dagen zorgen we voor een gevarieerd programma om je mediumschap verder te ontwikkelen. Verschillende aspecten van het mediumschap komen aan bod. Een gedetailleerd programma volgt nog. Maar we zijn ontzettend blij dat de onderstaande zeer ervaren gastdocenten invulling gaan geven aan deze mooie 4-daagse!

Christine Morgan (Australië)
Andrew Manship (Engeland)
Kitty Woud
Rosita Belkadi

Het programma is geschikt voor alle niveaus! Tijdens de 4-daagse word je ingedeeld in je ‘eigen’ groep. Je groep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat er veel aandacht is voor je eigen ontwikkeling.

We heten je welkom op woensdag 17 juni 2020. Het officiële programma begint ’s avonds om 20.00 uur. De inloop is vanaf 17.00 uur zodat je je in alle rust kunt installeren in je kamer. Dan worden ook de groepen ingedeeld en is er gelegenheid om samen te eten. Dit is optioneel en zit niet bij de prijs inbegrepen. De 4-daagse eindigt zondagmiddag om 17.00 uur.

Locatie 'Den Alerdinck'
‘De Schaapskooi’ is een nieuwe accomodatie dat -net als 'Het Jachthuis'- ligt op landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem en dat ligt vlak onder Zwolle. De 2-persoonskamers hebben allemaal een eigen badkamer. Er zijn ook enkele 1-persoonskamers, dus mocht dat je voorkeur hebben, dan horen we dat graag snel (mindervaliden krijgen voorrang). Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner, koffie en thee. Drankjes zijn voor eigen rekening. Heb je een speciaal dieet of specifieke wensen, laat het ons weten. Dan zorgen we voor een aangepast menu.

Kosten:
De kosten van deze 4-daagse zijn € 595,- per persoon. Wil je een 1-persoonskamer, dan is de prijs hiervoor € 695,- per persoon. Bij aanmelding vragen we een aanbetaling van € 50,-. Deze is non-refundable, maar daarmee is je plek wel gegarandeerd.

We gaan er een fantastische tijd van maken met elkaar! Doe je mee?

Voor aanmeldingen, ga naar: https://www.zwave-weesp.nl/Agenda?eventid=5cf414b1daa10b75f1000052
Wil je specifieke informatie, dan kun je een mail sturen naar: Protected email address.