English Tutors in ZWAVE!

In 2020 geven Engelse mediums, tutors van het Arthur Findlay College, een aantal workshops in ZWAVE!, elk op hun eigen wijze en met een eigen thema.

Sally Barnes - Weekend 'Animal Communication' en een weekend 'Trance Healing'


SALLY BARNES komt in 2020 twee keer naar Nederland. Het eerste weekend staat in het teken van 'Animal Communication'. Sally: "Animals do not communicate like people, but through telepathy. That's why it is essential to learn and trust the information you perceive in the energy of animals. In this workshop, you learn to communicate with the animals around you. And also with animals who are in the spirit world. What do they want to say? How do you know the information is correct? With what memories do they come?”

Het weekend van 23&24 mei 2020 komt Sally voor de tweede keer in ZWAVE! Dan zal het weekend gaan over Trance Healing, één van Sally's favoriete onderwerpen. Haar achtergrond als therapeut, helpt haar om studenten vooruit te helpen als Trance Healer, en om hun contact met zichzelf en met hun gidsen te vergroten. Dat komt in dit weekend volledig aan bod.

  • 18&19 januari 2020 - Weekend Animal Communication' - aanmelden kan hier
  • 23&24 mei 2020 - Weekend 'Trance Healing' - aanmelden kan hier

De kosten voor een tweedaagse workshop met Sally Barnes zijn € 190,- per persoon per weekend.
Je kunt je hier opgeven voor 'Animal Communication'
Hier kun je je opgeven voor het weekend 'Trance Healing'.


Andrew Manship - Mentorship Group 'The Way of the Medium' (VOL)


ANDREW MANSHIP komt in 2020 weer 2 weekenden naar ZWAVE! Andrew werkt als tutor aan het Arthur Findlay College, waar hij veel samenwerkt met o.a. Christine Morgan, Kitty Woud, Simon James en Brian Robertson. Hij weet hoe het spiritualisme en het mediumschap zijn veranderd de afgelopen decennia. In zijn workshops 'The way of the medium' neemt hij ons mee terug naar de tijden waarin puur het gevoel gebruikt werd in het mediumschap. Als je je opgeeft, dan is dat voor beide weekenden. De weekenden zijn:

  • 15 & 16 februari 2020
  • 5 & 6 september 2020

Voor deze weekenden geldt dat er maximaal 12 personen deelnemen, zodat persoonlijke feedback mogelijk is door de tutors. De kosten voor deze Mentorship groep weekenden zijn: € 380,-.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Wel kun je een mail versturen naar: Protected email address en dan kunnen we je op de reservelijst zetten.Philip Dykes - Progressive Mentorship Group


Als vervolg op de Progressive Group van Andy Byng in 2019 neemt Engels medium Philip Dykes het stokje over in 2020. Met zijn vrouw Kerry reist Philip de hele wereld over om voor de spirituele wereld te werken en ons te leren hoe groot de behoefte van de spirituele wereld is aan goede mediums. (https://thespiritandsoulfoundation.co.uk) In 2020/2021 komt Philip Dykes voor een Progressive Mentorschip Group voor gevorderden 3 keer naar ZWAVE!. Je kunt je hiervoor aanmelden. Als je je aanmeldt, dan is dat wel voor alle 3 weekenden:

Progressive Group - Gevorderden:
* Weekend 1: 11 & 12 april 2020
* Weekend 2: 3 & 4 oktober 2020
* Weekend 3: 3e of 4e weekend januari 2021

Je kunt je hier opgeven. Er zijn nog 2 plekken. Voor alle workshops geldt dat er maximaal 12 personen deelnemen, zodat persoonlijke feedback mogelijk is door de tutors. De kosten voor de Progressive Group weekenden zijn: € 570,-.