De BoekencirkelMediumschap is veel meer dan het geven van demonstraties, privéconsulten en healing. De filosofie achter het mediumschap is het spiritualisme. Binnen deze filosofie hebben diverse pioniers hun kennis gedeeld, en hier zijn veel boeken over.

Inspirerende boeken die vertellen hoe zij geworsteld hebben met zichzelf of hun omgeving. Hoe zij geïnspireerd werden door Spirit, en hoe zij zichzelf verder hebben ontwikkeld. Indrukwekkende voorbeelden die ons, mediums van nu, verder kunnen helpen in ónze ontwikkeling.

Om deze kennis met elkaar te delen zijn we in 2018 begonnen met De Boekencirkel. En daar gaan we in 2019 mee door! Elk kwartaal lezen we met zijn allen een boek waarna we samenkomen om ervaringen te delen en/of erover te filosoferen. Iedereen is welkom. Wel verwachten we dat -als je komt- je het betreffende boek gelezen hebt. Dat praat wel zo gemakkelijk

De volgende Boekencirkel is donderdagavond 30 mei 2019 van 20.00 uur tot 22.00 uur in ZWAVE! te Weesp.


Voor deze avond in mei hebben we gekozen voor het boek: ‘On the edge of the Etheric’ van Arthur Findlay. Een heel inspirerend boek van één van de grondleggers van het hedendaagse AFC ofwel Stansted Hall bij London. Deze avond is bij ZWAVE! aan de Spoorstraat 4 in Weesp. Doe je mee? Aan het eind van de avond maken we meteen het boek bekend voor de volgende Boekencirkel. Heb je zelf een boek dat je enorm geïnspireerd heeft? Alle tips zijn welkom!

Per boek en per avond kun je zelf bepalen of je meedoet of niet. Het is geheel vrijblijvend.