Spirituele diensten 2021

Spirituele Dienst - Een Feest der Verbinding


In samenwerking met de mediums Janneke Leber en Rosita Belkadi organiseren we een prachtige spirituele dienst voor iedereen die verbinding zoekt met het Hogere; een Feest van Verbinding voor en met gelijkgestemden. We laten ons inspireren en hopen jullie te raken met de vreugde en de liefde van de Goddelijke wereld.

Mediumschap is altijd een intense samenwerking tussen de aardse en de spirituele wereld. Maar tijdens een Spirituele Dienst staat vooral Het Hogere centraal. Of je het nu God noemt, de bron of de Grote Inspirator, de Creator, uiteindelijk geloven wij dat er een oneindig grote en liefdevolle kracht zit achter ons bestaan. Een kracht waar we maar al te gemakkelijk aan voorbij gaan in ons drukke leven. Maar ook een kracht waar veel mensen naar op zoek zijn. Gelukkig kunnen we deze kracht altijd terugvinden, in onszelf, wanneer we er tijd en ruimte voor maken.

Voor 2021 is de Spirituele Dienst gepland op de volgende data:

  • zondag 24 oktober 2021
  • zondag 19 december 2021

Tijd: van 11.00 - 12.30 uur
Entree: Vrijwillige bijdrage om gemaakte kosten te dekken. Online is dat mogelijk via: www.bunq.me/SpiritueleDienst

Bij de Online diensten via ZOOM krijg je op de zaterdagavond ervoor een ZOOM-link van ons toegestuurd. Daarom is aanmelden hiervan wel zo handig, want dan hebben we je mailadres.