Masterclass Kitty Woud - Mediumschap 1-op-1 (voorjaar 2021)

Gordon Higginson was een beroemd medium en docent aan het AFC. Hij inspireerde velen met zijn enorme kennis en unieke talent en dit is wat hij zei over de ontwikkeling van mediumschap.

"Je begint in de kring of met workshops en als je eenmaal een contact met spirit kunt maken, dan ga je persoonlijke consulten geven aan familie en vrienden. En als je mediumschap echt goed is, dan kun je professionele consulten tegen betaling gaan geven. Het persoonlijk consult is een uitstekende voorbereiding op het demonstreren van mediumschap in het openbaar."

Met deze wijze woorden van Gordon Higginson in gedachten, heeft Kitty Woud OSNU, docent aan het Arthur Findlay College, een zeer gevarieerde Masterclass ontwikkeld, die je helpt de finesses van het mediumschap onder de knie te krijgen. Ook besteden we aandacht aan het omgaan met en oplossen van problemen tijdens het persoonlijk consult.

Elke les bestaat uit 2 oefeningen, gebaseerd op 2 thema's en je krijgt ook een flyer met tips mee. Wil je graag je mediumschap verbeteren en ben je nieuwsgierig geworden? Geef je dan al vast op voor deze Masterclass Mediumschap 1-op-1!

Data: dinsdag 16 februari, 2 maart, 16 maart, 6 april, 11 mei & 18 mei 2021
Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Kosten: € 225,- per persoon
Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.