Jaartraining Vervolgjaar Mediumschap

Het vertrouwen in jezelf en Spirit versterken


Dit Vervolgjaar heet niet voor niets zo: het is een jaar voor iedereen die al een Basisjaar mediumschap bij ons in ZWAVE! of bij een ander medium gevolgd heeft. En daardoor inmiddels ervaren heeft hoe je contact kunt maken met de spirituele wereld.

Ga je mee op reis? We bieden een veilige, laagdrempelige en inspirerende omgeving voor iedereen die zijn/haar mediumschap verder wil ontwikkelen.

Mediumschap is niet alleen contact kunnen maken met de Spirituele Wereld. Het is een way of living, een levenshouding. Het is weten dat het leven na dit leven doorgaat, dat onze overleden dierbaren nog steeds om ons heen zijn, dat er iets is dat veel groter is dan wij. Noem het de Grote Regie, de Goddelijke Bron, de Inspirator, Spirit, noem het Iets, alles is goed. Mediumschap is een band op willen bouwen met onze helpers in de ongeziene wereld. Nieuwsgierig zijn naar wie of wat deze Spirituele wereld is, hoe deze wereld voor jou voelt en beseffen hoe intelligent deze wereld is. Zien van waaruit spirits werken, en ontdekken hoe Spirit met jou werkt, jou het beste kan bereiken, en hoe je een bijzondere samenwerking met Spirit en je spirituele gidsen kunt aangaan.

Psychologie achter je mediumschap

Hoe verder je komt in je ontwikkeling, des te meer je jezelf tegenkomt. Want je ontwikkeling als medium gaat hand in hand met je persoonlijke ontwikkeling. In het vervolgjaar gaat het -naast de liefde uit het basisjaar- ook om vertrouwen: vertrouwen in de spirituele wereld, in jezelf en in je kunnen. In de positieve psychologie wordt er onderscheid gemaakt tussen Vaardigheid en Waardigheid. Wij voegen er een extra dimensie aan toe, de Connectie met Spirit. En dan ziet het plaatje er zo uit:
Je verstand (of ‘mind’) vindt er vaak ook wat van. Dan hoor je dat stemmetje dat in opstand komt: "Waar ben je nou toch mee bezig? Hoezo denk jij dat jij een medium kunt worden? Waarom denk je dat dat dit voor jou weggelegd zou zijn? Je bakt er vast niks van." Allemaal vragen en opmerkingen die we bijna allemaal op een gegeven moment tegenkomen. Je mind creëert vaak blokkades, terwijl die juist moet gaan meewerken in plaats van tegenwerken in je ontwikkeling als medium. En dat lukt het best wanneer je balans zoekt en vindt tussen je waardigheid, je vaardigheid en je connectie met Spirit. Daarom verdiepen we ons dit jaar ook meer in de psychologie achter je mediumschap. Want daar is het meest te ‘winnen’ qua ontwikkeling.

Hoe ziet een dag er zoal uit?

We laten je graag kennismaken met verschillende vormen van mediumschap. Daarbij moet je denken aan Trance, Healing en Contact met je spirituele gidsen en Old-skool-mediumship technieken. Gedurende de dag gaan we veel oefenen (vaardigheid) en is er ook voldoende tijd voor je persoonlijke ontwikkeling (waardigheid), voor verstilling en het versterken van het contact met de spirituele wereld (connectie met Spirit). Want daarmee ontwikkel je je talent verder.

Kortom: het Vervolgjaar Mediumschap is een mooie reis die je je talenten nog meer laat zien, die je nog dichter bij jezelf brengt, en bij de Spirituele wereld. Reis je (weer) met ons mee?


Wanneer:


Resterende data Groep 1:

Vrijdag 28 juni, 30 augustus, 27 september, 25 oktober, 29 november 2024

Resterende data Groep 2:

Vrijdag 19 juli, 6 september, 4 oktober, 1 november, 6 december 2024.

Data Groep 4-5 in januari 2025 (NIEUW!):

Vrijdag 10 januari 2025, vrijdag 7 februari 2025, vrijdag 7 maart 2025, vrijdag 4 april 2025, vrijdag 9 mei 2025, vrijdag 6 juni 2025, vrijdag 4 juli 2025, vrijdag 5 september 2025, vrijdag 3 oktober 2025, vrijdag 31 oktober 2025.

Kosten:

€ 995,00 per persoon (incl BTW)
(betaling in termijnen behoort tot de mogelijkheden)

Wil je meer weten? Mail dan: Protected email address

Wil je je aanmelden, klik dan hier en kijk naar 10 januari 2025.