English Tutors in ZWAVE!

In 2021 en 2022 geven Engelse mediums, tutors van het Arthur Findlay College, een aantal workshops in ZWAVE!, elk op hun eigen wijze en met een eigen thema.


Philip Dykes & Kerry McLeod - Progressive Mentorship Group


Als vervolg op de Progressive Group van Andy Byng in 2019 neemt Engels medium Philip Dykes het stokje over. Met zijn vrouw Kerry reist Philip de hele wereld over om voor de spirituele wereld te werken en ons te leren hoe groot de behoefte van de spirituele wereld is aan goede mediums. (https://thespiritandsoulfoundation.co.uk) In 2021 en 2022 komt Philip Dykes voor een Progressive Mentorschip Group voor (half-)gevorderden 3 keer naar ZWAVE!. Je kunt je hiervoor aanmelden. Als je je aanmeldt, dan kan dat voor alle 3 weekenden zijn of per weekend:

Progressive Group - (Half-)gevorderden:
  • Weekend 1: 16 & 17 oktober 2021 - (komt in plaats van 30 & 31 januari 2021)
  • Weekend 2: tbd in 2022
  • Weekend 3: tbd in 2022Natalie Eden Walker - Weekend 'Tarot in your mediumship' in 2021


Het weekend van 20 & 21 november 2021 met Natalie Walker zal gaan over 'Tarot in your mediumship'. Natalie is een fantastisch Engels medium, met ruim 25 jaar ervaring. Ze werkt veel met de TAROTKAARTEN, omdat ze als geen ander weet dat de kaarten je een enorme verdieping kunnen brengen in je mediumschap.

Heb jij affiniteit met Tarotkaarten en zou je die vaker in willen zetten tijdens je consulten? Wil je zien hoe Natalie de kaarten integreert in haar consulten? Of geef je nog geen consulten maar ben je wel heel nieuwsgierig naar het werken met de Tarot? Dan is deze weekendworkshop echt iets voor jou!

  • 20 & 21 november 2021 - Weekend 'Tarot in your mediumship'


Sally Barnes - Weekend 'Trance Healing' in 2022 en een weekend 'Animal Communication' in 2022


SALLY BARNES komt in 2022 weer naar Zwave!

Op 29 & 30 januari 2022 zal het weekend gaan over Trance Healing, één van Sally's favoriete onderwerpen. Haar achtergrond als therapeut, helpt haar om studenten vooruit te helpen als Trance Healer, en om hun contact met zichzelf en met hun gidsen te vergroten. Dat komt in dit weekend volledig aan bod.

Ook zal Sally later in het jaar van 2022 terugkomen met een weekend dat in het teken staat van 'Animal Communication'. Sally: "Animals do not communicate like people, but through telepathy. That's why it is essential to learn and trust the information you perceive in the energy of animals. In this workshop, you learn to communicate with the animals around you. And also with animals who are in the spirit world. What do they want to say? How do you know the information is correct? With what memories do they come?”

  • Weekend 'Trance Healing' van 19 & 20 juni 2021 wordt verplaatst naar 29 & 30 januari 2022
  • Weekend Animal Communication' - 2022 (precieze weekend wordt z.s.m. bekend gemaakt)


Je kunt je opgeven voor bovenstaande weekendworkshops via de Agenda. Er zijn hier en daar nog een paar plekken. Voor alle workshops geldt dat er maximaal 12 personen deelnemen, zodat persoonlijke feedback mogelijk is door de tutors. De kosten voor de LIVE weekenden zijn: € 190,- per weekend. (incl. BTW/Excl BTW bij zakelijke factuur)


Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.