English Tutors in ZWAVE!

In 2020 en 2021 geven Engelse mediums, tutors van het Arthur Findlay College, een aantal workshops in ZWAVE!, elk op hun eigen wijze en met een eigen thema.


Philip Dykes & Kerry McLeod - Progressive Mentorship Group


Als vervolg op de Progressive Group van Andy Byng in 2019 neemt Engels medium Philip Dykes het stokje over. Met zijn vrouw Kerry reist Philip de hele wereld over om voor de spirituele wereld te werken en ons te leren hoe groot de behoefte van de spirituele wereld is aan goede mediums. (https://thespiritandsoulfoundation.co.uk) In 2021 komt Philip Dykes voor een Progressive Mentorschip Group voor (half-)gevorderden 3 keer naar ZWAVE!. Je kunt je hiervoor aanmelden. Als je je aanmeldt, dan kan dat voor alle 3 weekenden zijn of per weekend:

Progressive Group - (Half-)gevorderden:
  • Weekend 1: 16 & 17 oktober 2021 - (komt in plaats van 30 & 31 januari 2021)
  • Weekend 2: tbd in 2022
  • Weekend 3: tbd in 2022


Andrew Manship - Mentorship Group 'The Way of the Medium' (VOL)


ANDREW MANSHIP komt in 2021 naar ZWAVE! Andrew werkt als tutor aan het Arthur Findlay College, waar hij veel samenwerkt met o.a. Christine Morgan, Kitty Woud, Simon James en Brian Robertson. Hij weet hoe het spiritualisme en het mediumschap zijn veranderd de afgelopen decennia. In zijn workshops 'The way of the medium' neemt hij ons mee terug naar de tijden waarin puur het gevoel gebruikt werd in het mediumschap. Als je je opgeeft, dan is dat voor beide weekenden. De weekenden zijn:

* tbd - (13& 14 februari 2021 komt te vervallen)


Natalie Eden Walker - Weekend 'Tarot in your mediumship' in 2021


Het weekend van 15 & 16 mei 2021 met Natalie Walker zal gaan over 'Tarot in your mediumship'. Natalie is een fantastisch Engels medium, met ruim 25 jaar ervaring. Ze werkt veel met de TAROTKAARTEN, omdat ze als geen ander weet dat de kaarten je een enorme verdieping kunnen brengen in je mediumschap.

Heb jij affiniteit met Tarotkaarten en zou je die vaker in willen zetten tijdens je consulten? Wil je zien hoe Natalie de kaarten integreert in haar consulten? Of geef je nog geen consulten maar ben je wel heel nieuwsgierig naar het werken met de Tarot? Dan is deze weekendworkshop echt iets voor jou!

  • 15 & 16 mei 2021 - Weekend 'Tarot in your mediumship 19 & 20 juni 2021


Sally Barnes - Weekend 'Trance Healing' in 2021 en een weekend 'Animal Communication' in 2021


SALLY BARNES komt in 2021 weer naar Zwave!

Het weekend van 16 & 17 januari 2021 wordt uitgesteld naar 19 & 20 juni 2021. Dan zal het weekend gaan over Trance Healing, één van Sally's favoriete onderwerpen. Haar achtergrond als therapeut, helpt haar om studenten vooruit te helpen als Trance Healer, en om hun contact met zichzelf en met hun gidsen te vergroten. Dat komt in dit weekend volledig aan bod.

Ook zal Sally later in het jaar van 2021 terugkomen met een weekend dat in het teken staat van 'Animal Communication'. Sally: "Animals do not communicate like people, but through telepathy. That's why it is essential to learn and trust the information you perceive in the energy of animals. In this workshop, you learn to communicate with the animals around you. And also with animals who are in the spirit world. What do they want to say? How do you know the information is correct? With what memories do they come?”

  • Weekend 'Trance Healing' van 16 & 17 januari 2021 wordt verplaatst naar 19 & 20 juni 2021
  • Weekend Animal Communication' - 2021 (precieze weekend wordt z.s.m. bekend gemaakt)


Je kunt je opgeven voor bovenstaande weekendworkshops via de Agenda. Er zijn hier en daar nog een paar plekken. Voor alle workshops geldt dat er maximaal 12 personen deelnemen, zodat persoonlijke feedback mogelijk is door de tutors. De kosten voor de LIVE weekenden zijn: € 190,- per weekend. (incl. BTW/Excl BTW bij zakelijke factuur)


Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.