English Tutors in ZWAVE!

In 2022 hopen we de volgende Engelse mediums, tutors van het Arthur Findlay College, te begroeten voor een aantal workshops in ZWAVE!, elk op hun eigen wijze en met een eigen thema.
Andrew Manship - Weekend 'The Way of the Medium'


ANDREW MANSHIP komt in juni 2022 voor de 5e keer naar ZWAVE! Andrew werkt o.a. als tutor aan het Arthur Findlay College, en hij werkt veel samen met o.a. Christine Morgan, Kitty Woud, Eileen Davies Simon James en Brian Robertson. Hij weet hoe het spiritualisme en het mediumschap zijn veranderd de afgelopen decennia. In zijn workshops neemt hij ons mee terug naar de tijden waarin puur het gevoel gebruikt werd in het mediumschap.

Andrew geeft een weekend workshop op:
Zaterdag 4 & 5 juni 2022

Dit weekend is volgeboekt, maar we kunnen je wel op de wachtlijst zetten.

=====


Sally Barnes - Weekend 'Trance Healing' in 2022


SALLY BARNES komt in 2022 weer naar Zwave!

Op 18 & 19 juni 2022 zal het weekend gaan over Trance Healing, één van Sally's favoriete onderwerpen. Haar achtergrond als therapeut, helpt haar om studenten vooruit te helpen als Trance Healer, en om hun contact met zichzelf en met hun gidsen te vergroten. Dat komt in dit weekend volledig aan bod.

Ook zal Sally later in het jaar van 2022 terugkomen met een weekend dat in het teken staat van 'Animal Communication'. Sally: "Animals do not communicate like people, but through telepathy. That's why it is essential to learn and trust the information you perceive in the energy of animals. In this workshop, you learn to communicate with the animals around you. And also with animals who are in the spirit world. What do they want to say? How do you know the information is correct? With what memories do they come?”

  • 18 & 19 juni 2022 - Weekend 'Trance Healing' (i.p.v. 19 & 20 juni 2021)

====

Natalie Eden Walker - Weekend 'Tarot in your mediumship' in 2022


Het weekend van 10 & 11 september 2022 met Natalie Walker zal gaan over 'Tarot in your mediumship'. Natalie is een fantastisch Engels medium, met ruim 25 jaar ervaring. Ze werkt veel met de TAROTKAARTEN, omdat ze als geen ander weet dat de kaarten je een enorme verdieping kunnen brengen in je mediumschap.

Heb jij affiniteit met Tarotkaarten en zou je die vaker in willen zetten tijdens je consulten? Wil je zien hoe Natalie de kaarten integreert in haar consulten? Of geef je nog geen consulten maar ben je wel heel nieuwsgierig naar het werken met de Tarot? Dan is deze weekendworkshop echt iets voor jou!

  • 10 & 11 september 2022 - Weekend 'Tarot in your mediumship'


Je kunt je opgeven voor bovenstaande weekendworkshops via de Agenda. Er zijn hier en daar nog een paar plekken. Voor alle workshops geldt dat er maximaal 12 personen deelnemen, zodat persoonlijke feedback mogelijk is door de tutors. De kosten voor de LIVE weekenden zijn: € 190,- per weekend. (incl. BTW/Excl BTW bij zakelijke factuur)


Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.