English Tutors in ZWAVE!

In 2020 en 2021 geven Engelse mediums, tutors van het Arthur Findlay College, een aantal workshops in ZWAVE!, elk op hun eigen wijze en met een eigen thema.

Philip Dykes & Kerry McLeod - ONLINE Course: Coaching Excellence into Mediumship


Samen met Philip Dykes en Kerry McLeod organiseren we in het weekend van 3 en 4 oktober 2020 wel een ONLINE weekendworkshop via ZOOM: 'Coaching Excellence into Mediumship'. Elke dag bestaat uit 5 uren online les via zoom, waarin Phil en Kerry ons zullen coachen hoe je 'excellence' in je mediumschap kunt realiseren. Met filosofie, praktische tips en vooral allerlei oefeningen krijg je dat extra zetje om van goed 'goud' te maken. het is intensief, maar zeker de moeite waard!

Voor meer specifieke informatie over deze Online weekend workshop, kijk in onze Agenda.Philip Dykes & Kerry McLeod - Progressive Mentorship Group


Als vervolg op de Progressive Group van Andy Byng in 2019 neemt Engels medium Philip Dykes het stokje over. Met zijn vrouw Kerry reist Philip de hele wereld over om voor de spirituele wereld te werken en ons te leren hoe groot de behoefte van de spirituele wereld is aan goede mediums. (https://thespiritandsoulfoundation.co.uk) In 2021 komt Philip Dykes voor een Progressive Mentorschip Group voor (half-)gevorderden 3 keer naar ZWAVE!. Je kunt je hiervoor aanmelden. Als je je aanmeldt, dan kan dat voor alle 3 weekenden zijn of per weekend:

Progressive Group - (Half-)gevorderden:
  • Weekend 1: 30 & 31 januari 2021 (was 3 en 4 oktober 2020 in eerste instantie gepland)
  • Weekend 2: tbd in 2021
  • Weekend 3: tbd in 2021


Andrew Manship - Mentorship Group 'The Way of the Medium' (VOL)


ANDREW MANSHIP komt in 2021 naar ZWAVE! Andrew werkt als tutor aan het Arthur Findlay College, waar hij veel samenwerkt met o.a. Christine Morgan, Kitty Woud, Simon James en Brian Robertson. Hij weet hoe het spiritualisme en het mediumschap zijn veranderd de afgelopen decennia. In zijn workshops 'The way of the medium' neemt hij ons mee terug naar de tijden waarin puur het gevoel gebruikt werd in het mediumschap. Als je je opgeeft, dan is dat voor beide weekenden. De weekenden zijn:

* 13 & 14 februari 2021

Er zijn nog een paar plekken vrij. Meld je dus via de Agenda aan .


Sally Barnes - Weekend 'Trance Healing' in 2021 en een weekend 'Animal Communication' in 2021


SALLY BARNES komt in januari 2021 weer naar Zwave!

Het weekend van 19&20 september 2020 wordt uitgesteld naar 16 & 17 januari 2021. Dan zal het weekend gaan over Trance Healing, één van Sally's favoriete onderwerpen. Haar achtergrond als therapeut, helpt haar om studenten vooruit te helpen als Trance Healer, en om hun contact met zichzelf en met hun gidsen te vergroten. Dat komt in dit weekend volledig aan bod.

Ook zal Sally later in het jaar van 2021 terugkomen met een weekend dat in het teken staat van 'Animal Communication'. Sally: "Animals do not communicate like people, but through telepathy. That's why it is essential to learn and trust the information you perceive in the energy of animals. In this workshop, you learn to communicate with the animals around you. And also with animals who are in the spirit world. What do they want to say? How do you know the information is correct? With what memories do they come?”

  • Weekend 'Trance Healing' van 19 & 20 September 2020 wordt uitgesteld naar 16 & 17 januari 2021
  • Weekend Animal Communication' - 2021 (precieze weekend wordt z.s.m. bekend gemaakt)


Je kunt je opgeven voor bovenstaande weekendworkshops via de Agenda. Er zijn hier en daar nog een paar plekken. Voor alle workshops geldt dat er maximaal 12 personen deelnemen, zodat persoonlijke feedback mogelijk is door de tutors. De kosten voor de LIVE weekenden zijn: € 190,- per weekend. De kosten voor de Online weekendworkshop met Phil Dykes en Kerry McLeod zijn iets goedkoper: € 150,- per weekend.


Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.