Dagworkshop 'Versterk je intuïtie'

Wil jij ook beter leren vertrouwen op je gevoel? Leren herkennen wanneer het je intuitie is die spreekt, of je verbeelding? En wist je dat je, als je meer vertrouwt op je gevoel, je veel lekkerder in je vel zit en beslissingen neemt die beter bij je passen?

We luisteren vaker naar ons hoofd dan naar ons gevoel. Terwijl het zo mooi is als je die twee kunt combineren. Heb jij ook zin om meer naar je intuitie te leren luisteren? Of er weer meer op te leren vertrouwen dan je nu doet? Geef je dan snel op!

Op deze dagworkshop bieden we je leuke handvatten om je eigen intuitie te testen. Dit doen we dmv oefeningen, korte meditaties, en het leren voelen van je aura. Je ontdekt de invloed die kleuren hebben op je leven, en nog veel meer! Je zult versteld staan van je eigen kunnen. Aan het einde van de dag heb je allerlei tools om je intuitie te trainen en weet je hoe je je intuitie op een positieve manier kunt inzetten voor jezelf.

Gun jezelf dit cadeau voor de zomer. En wacht niet te lang want de groep blijft klein (max 6 personen) voor voldoende aandacht (en voldoende afstand).

Data voor 2021 volgen snel!

Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.