Cursus in Zelfvertrouwen

Deze cursus is met name geschikt voor mediums die hun opleiding afgerond hebben of in het 3e jaar van een opleiding mediumschap zitten.


Als je bezig bent je te ontwikkelen als medium, begint op een gegeven moment ook de onzekerheid:

Kan ik het wel?!?
Anderen zijn veel beter!!
Misschien moet ik ermee stoppen...


Allemaal heel begrijpelijk, het mediumschap is kwetsbaar, ongrijpbaar en vraagt om overgave. En dat is ook lastig. het vraagt je volledig te vertrouwen op je eigen gevoel en kracht en op jouw persoonlijke samenwerking met Spirit.

Hoe onzeker jij je voelt, heeft heel veel met 'mindset' te maken. Dat 'irritante stemmetje' in je hoofd, die 'kwebbelende aap' op je schouder die steeds weer in je oor fluistert: 'Gaat hem niet worden!', kan je ontwikkeling enorm in de weg zitten. En geloof ons, we herkennen het zelf, we've been there!

Het goede nieuws is dat je er zelf veel aan kunt doen. In deze intensieve cursus staat daarom je mindset voor een groot deel centraal. Vier maanden lang begeleiden we je op weg naar meer zelfvertrouwen in je mediumschap. Met veel persoonlijke aandacht, omdat iedereen uniek is. Daarom bieden we -naast 4 live dagen met de groep- ook een aantal persoonlijke sessies die volledig op jou zijn toegespitst. Én dat is nog niet alles: 4 maanden lang staan we dicht bij je en kun je ons mailen of appen met concrete vragen of persoonlijke struikelblokken.

Wat deze cursus nóg unieker maakt, is dat je inzicht in jezelf krijgt, waar je gebrek aan zelfvertrouwen vandaan komt en hoe je omgaat met negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen. Je krijgt tools om je eigen focus te verleggen en je zelfvertrouwen te vergroten; en we motiveren je om -met 'de angst' onder je arm- je mediumschap te gaan uitrollen, op een manier die bij jou past.

En last but not least, is de rol van Spirit in jouw ontwikkeling minstens zo groot: in deze cursus stimuleren we je om je band met Spirit te verstevigen en om de samenwerking met Spirit voor jou duidelijker te krijgen: 'Hoe wil Spirit met jou werken? Hoe kunnen jullie samen deze samenwerking optimaliseren?'

Aan het eind van deze cursus is je zelfvertrouwen én je samenwerking met Spirit gegroeid.


De 'Cursus in Zelfvertrouwen in je mediumschap' bestaat concreet uit:

* 1 individuele intake
* 4 LIVE dagen in groepsverband
* 2 persoonlijke sessies
* 4 maanden lang persoonlijke support, inclusief 6 oefenconsulten

De data van de 4 LIVE dagen zijn:
* donderdag 19 januari, donderdag 16 februari, donderdag 16 maart en donderdag 18 mei 2023

De kosten voor deze cursus zijn: € 695,- per persoon
(Het bovenstaande bedrag is exclusief BTW bij een zakelijke factuur)
Betaling in 2 termijnen is mogelijk, mail ons dan: Protected email address