Café Spirit

'Studio Spirit' wordt in 2022 verbouwd tot 'Café Spirit'


Onder de naam 'Café Spirit' gaan we in 2022 verder met elkaar. 'Café Spirit' is niet online, maar juist LIVE. Met iedereen die interesse heeft in spiritualiteit - nog steeds in de breedste zin van het woord. Met gelijkgestemden praten, luisteren en voelen wat spiritualiteit voor jezelf en elkaar betekent. Anita, Janneke, Myrthe en Frank nemen je mee in dat wat zich aandient. Dat kan muziek zijn, een actueel thema, een vraag, een opmerking; ja, alles is mogelijk. We hebben geen vaststaand programma klaar, maar we laten met elkaar en met jullie de avond zich ontvouwen tot een samenzijn met gelijkgestemden. Waarin niets gek is, maar alles gewoon. Hoe gek het ook mag klinken. We zetten onze voelsprieten aan, stemmen ons af op Spirit en op elkaar - en dan laten we ons verrassen wat de avond brengt. Het tweede deel van de avond borrelen we met elkaar, onder het genot van een napraatje.

Het is echt voor iedereen toegankelijk!
De ene maand in de omgeving van Teteringen, de andere keer in de omgeving van Bussum. Precieze locaties volgen nog, maar de data** zijn al wel bekend:

  • vrijdag 25 februari 2022 in Bussum
  • zaterdag 2 april 2022 in Teteringen
  • zaterdag 16 april 2022 in Bussum
  • vrijdag 27 mei 2022 in Teteringen
  • zaterdag 2 juli 2022 in Bussum

Elke avond begint om 19.30 uur tot 22.30 uur. De kosten zijn € 15,- per persoon. Opgeven kan via onze Agenda

** Wijzigingen onder voorbehoud===

Met 'Studio Spirit' hebben we in samenwerking met Janneke Leber en Myrthe Bruinzeel in 2021 een aantal Zoom-Programma's. In deze 5 kwartier durende uitzending stond spiritualiteit centraal in combinatie met de actualiteit van dat moment, maar dan bekeken door een spirituele bril. Er was aandacht voor positiviteit, reflectie, introspectie, astrologie, positieve intentie, muziek; en dat alles zonder pretentie en op een laagdrempelige manier gebracht.

Mocht je het alsnog willen bekijken, kan dat via YouTube. Hierbij de link:

Klik hier om naar 'Studio Spirit YouTube-kanaal' te gaan.