Basisjaar Mediumschap (NIEUW!)

Kennismaken en contact maken met de wereld van Spirit


De naam zegt het al: in dit jaar leg je de basis voor je mediumschap. Dit is een jaartraining waarin voor ons alles samen komt: opgebouwd uit Filosofie, Theorie en Praktijk. Een jaar waarin we zowel de ontwikkeling van het Engelse als het Nederlandse Mediumschap meenemen. Een soort ‘best of both worlds’. Maar ook een jaar waarin we kijken naar:
  • jij als mens (waar loop je tegenaan, wat mag er opgeruimd),
  • jij als ziel (wie ben jij in de kern) en
  • jouw relatie met Spirit en de Magie van de Spirituele wereld.

Ga je mee op reis? De jaartraining is laagdrempelig en voor iedereen die zijn eerste stappen binnen het mediumschap wil gaan zetten. Daarom blijven de groepen klein, maximaal 10 personen, voor genoeg persoonlijke aandacht.

Mediumschap is niet alleen contact kunnen maken met de Spirituele Wereld. Het is een way of living, een levenshouding. Het is weten dat het leven na dit leven doorgaat, dat onze overleden dierbaren nog steeds om ons heen zijn, dat er iets is dat veel groter is dan wij. Noem het de Grote Regie, de Goddelijke Bron, de Inspirator, Spirit, noem het Iets, alles is goed. Mediumschap is een band op willen bouwen met onze helpers in de ongeziene wereld. Nieuwsgierig zijn naar wie of wat deze Spirituele wereld is, hoe deze wereld voor jou voelt en beseffen hoe intelligent deze wereld is. Zien van waaruit spirits werken, en ontdekken hoe Spirit met jou werkt, jou het beste kan bereiken, en hoe je een bijzondere samenwerking met Spirit en je spirituele gidsen kunt aangaan.

Het is een jaartraining waarin alles bij elkaar komt: de praktijk van het mediumschap, de theorie, en de filosofie.


Leidraad in dit basisjaar zijn de 7 Principes vanuit het Moderne Spiritualisme:
  1. Fatherhood of God
  2. Brotherhood of Man
  3. Communion of Spirits and the Ministry of Angels
  4. The Continuous Existence of the Human Soul
  5. Personal Responsibility
  6. Compensation and Retribution Hereafter for all the Good and Evil Deeds done on Earth
  7. Eternal Progress open to every Human Soul

Hoe ziet een dag er zoal uit?

We laten je graag kennismaken met de Spirituele Wereld en de geschiedenis van het moderne spiritualisme. Het mediumschap is wat ons betreft geen kunstje van contact kunnen maken, maar werken met een prachtige, inspirerende wereld. Daarom belichten we 's ochtends één van de 7 principes. Bijvoorbeeld met behulp van gedocumenteerde filosofie van de ervaren mediums van weleer, of vanuit de spirituele wereld. Of we beginnen met een inspirerende lezing. Ook de theorie en de geschiedenis van de belangrijkste pioniers binnen het mediumschap komen aan bod, omdat daar zoveel wijsheid zit.

' s Middags is het tijd voor de praktijk. Dan begeleiden we je om zelf contact te maken met de spirituele wereld en met overleden dierbaren. Ook gaan we aan de slag met kleuren, onderzoek je wie je spirituele gidsen zijn, en komen er creatieve vormen van mediumschap voorbij. Genoeg tijd dus om veel te oefenen. Want daarmee ontwikkel je je talent. En verstevig je band met de spirituele wereld.

Maar ook JIJ staat centraal. Want zodra je het pad van het mediumschap gaat bewandelen, kom je ook jezelf tegen. Wie ben jij? Waar loop jij tegenaan? Ook dat ga je onderzoeken. Want dit is van grote invloed op de ontwikkeling van je mediamieke talenten.

Kortom: het Basisjaar Mediumschap is een mooie reis die je je talenten laat zien, die je dichter bij jezelf brengt, en bij de Spirituele wereld. Reis je met ons mee?


Wanneer:

Groep 1: 10 vrijdagen, van 10.00 tot 16.00 uur (VOL)
Groep 2: 10 donderdagen, van 10.00 tot 16.00 uur

Data Groep 1:

Vrijdag 3 maart 2023, vrijdag 31 maart 2023, vrijdag 28 april 2023, vrijdag 19 mei 2023, vrijdag 16 juni 2023, vrijdag 14 juli 2023, vrijdag 15 september 2023, vrijdag 13 oktober 2023, vrijdag 10 november 2023, vrijdag 8 december 2023

Data Groep 2:

Donderdag 23 maart 2023, donderdag 20 april 2023, donderdag 25 mei 2023, donderdag 22 juni 2023, donderdag 13 juli 2023, donderdag 7 september 2023, donderdag 5 oktober 2023, donderdag 2 november 2023, donderdag 30 november 2023, donderdag 21 december 2023

Waar:

Spoorstraat 4, Weesp

Aantal deelnemers:

maximaal 10 personen voor voldoende persoonlijke aandacht

Kosten:

€ 995,00 per persoon
(betaling in termijnen behoort tot de mogelijkheden)

Wil je meer weten? Mail dan: Protected email address

Wil je je aanmelden, klik dan hier en kijk op 3 maart 2023 voor de vrijdag of op 23 maart 2023 voor de donderdag.