'That's the Spirit' Workshops

That's the Spirit workshops zijn de weekend workshops die Nederlandse gastdocenten sinds 2016 in ZWAVE! geven. Elk weekend belicht een ander aspect van het mediumschap, en vaak is dat een aspect dat het dichtst bij de gastdocent zelf ligt.

In 2020 en 2021 hebben we de volgende weekenden:

'ROUWVERWERKING IN EEN PRIVÉ CONSULT' MET MYRTHE BRUINZEEL - 12 & 13 december 2020


Wanneer iemand bij je komt voor een privéconsult om contact te hebben met een overleden dierbare, is dat vaak omdat deze persoon midden in een proces van rouwverwerking zit. En dat een consult alleen niet volstaat. Dit weekend neemt Myrthe ons mee in dit proces en hoe je hier als medium mee omgaat.

Wil je je opgeven? Ga dan naar de Agenda en kijk bij 12 december 2020.

'TRANCE TO THE NEXT LEVEL' MET ROSITA BELKADI - 27&28 maart 2021

(Was 21 & 22 november 2020)

Mediumschap is erg veelzijdig en heeft meerdere aspecten. Rosita Belkadi heeft een voorliefde voor trance. Trance valt onder het mentale mediumschap. De reden om voor trance te gaan zitten kan voor iedereen verschillend zijn, maar de hoofdreden is om de Spirituele wereld te dienen d.m.v. healing, om de spirituele wereld een “stem” te geven en om hun wijsheden en inzichten te delen. Dit weekend ga je de band met je team versterken en oefenen we o.a. trance healing en trance speaking.

Wil je je opgeven? Ga dan naar de Agenda en kijk bij 27 maart 2021.


Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.