'That's the Spirit' Workshops

That's the Spirit workshops zijn de weekend workshops die Nederlandse gastdocenten sinds 2016 in ZWAVE! geven. Elk weekend belicht een ander aspect van het mediumschap, en vaak is dat een aspect dat het dichtst bij de gastdocent zelf ligt.

In 2020 en 2021 hebben we de volgende weekenden:


ONLINE WORKSHOP 'TRANCE TO THE NEXT LEVEL' MET ROSITA BELKADI - 27&28 maart 2021


Mediumschap is erg veelzijdig en heeft meerdere aspecten. Rosita Belkadi heeft een voorliefde voor trance. Trance valt onder het mentale mediumschap. De reden om voor trance te gaan zitten kan voor iedereen verschillend zijn, maar de hoofdreden is om de Spirituele wereld te dienen d.m.v. healing, om de spirituele wereld een “stem” te geven en om hun wijsheden en inzichten te delen. Dit weekend ga je de band met je team versterken en oefenen we o.a. trance healing en trance speaking.

Wil je je opgeven? Ga dan naar de Agenda en kijk bij 27 maart 2021.


LIVE WORKSHOP 'ROUWVERWERKING IN EEN PRIVÉ CONSULT' MET MYRTHE BRUINZEEL - 3&4 juli 2021


Wanneer iemand bij je komt voor een privéconsult om contact te hebben met een overleden dierbare, is dat vaak omdat deze persoon midden in een proces van rouwverwerking zit. En dat een consult alleen niet volstaat. Dit weekend neemt Myrthe ons mee in dit proces en hoe je hier als medium mee omgaat.

Wil je je opgeven? Ga dan naar de Agenda en kijk bij 3 juli 2021.LIVE WORKSHOP 'INS & OUTS VAN HET PRIVÉCONSULT' MET Janneke Leber - 28&29 augustus 2021


Het geven van een privé-consult is een specifiek onderdeel van het mediumschap dat veel omvat. Janneke geeft ruim 12 jaar privé-consulten en biedt graag een kijkje in de keuken. Ze toont consult-technieken in een echte situatie. En ze biedt je de kans om jouw eigen technieken verder te ontwikkelen op echte (!) klanten. De real deal dus. Want daarvan leren we het meest.

Wil je je opgeven? Ga dan naar de Agenda en kijk bij 28 augustus 2021.

Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.