'That's the Spirit' Workshops

That's the Spirit workshops zijn workshops die Nederlandse gastdocenten sinds 2016 in ZWAVE! geven. Elke workshop belicht een ander aspect van het mediumschap, en vaak is dat een aspect dat het dichtst bij de gastdocent zelf ligt.

In 2022 hebben we de volgende workshops:


26 & 27 februari 2022:

LIVE WEEKEND WORKSHOP 'ROUWVERWERKING IN EEN PRIVÉ CONSULT' MET MYRTHE BRUINZEEL


Er is leven na de dood! Als medium breng je deze wetenschap over op nabestaanden. Je bewijst dat hun dierbaren nog altijd dichtbij zijn en dat is een prachtige boodschap voor hen die zijn overgegaan. Maar hoe zit het met de nabestaanden? Is er voor hen ook leven na de dood van een geliefde? Hoe kun je als medium een nabestaande weer zicht geven op een waardevol en gelukkig leven als zij enkel het gat van gemis ervaren?

In dit weekend gaan we verder in op rouw. In onze maatschappij ligt er bij rouwverwerking vaak veel nadruk op het ervaren van pijn en verlies. Spirit geeft een andere kijk op rouw en zegt: “Als we leren kijken naar wat iemand in ons leven heeft gebracht, blijft er na afscheid verrijking over in plaats van verlies.”

In dit weekend leer je hoe je het gat van gemis kunt opvullen met de gloed van koestering en herinnering! Kiezen voor mediumschap betekent ook dat je in contact komt met allerlei situaties waar je in je training niet altijd op voorbereid bent, of zaken die jou persoonlijk raken, of die door de inhoud heel gevoelig liggen? Hoe spreek je uit dat iemands partner vermoord is, of wellicht een verslaving heeft gehad die hem fataal is geworden? Hoe ga je om met ouders die een kind, of misschien wel meerdere kinderen verloren hebben? Kortom: hoe ga je om met gevoelige kwesties?

Op zaterdag werken we met het anders leren kijken naar rouw, en hoe je nabestaanden daardoor perspectief kunt bieden. We kijken naar hoe we in privé-consulten kunnen omgaan met de cliënt in diepe rouw.

Op zondag werken we met echte klanten die ieder in een bepaalde fase van het rouwproces zitten. Je leert zo om te werken met wat er zich in de praktijk werkelijk zal aandienen.

Wil je je opgeven? Ga dan naar de Agenda en kijk bij 26 februari 2022.

===

Vanaf dinsdagavond 8 maart 2022 (groep 1) of dinsdagavond 10 mei 2022 (groep 2):

SERIE VAN 6 MASTERCLASSES 'TRANCE SPEAKING' MET KITTY WOUD


In 6 avonden gaan we met Kitty Woud kijken hoe we 'spreken in trance' kunnen ontwikkelen. Dit vergt discipline en veel geduld. Trance betekent een directe interventie vanuit de geestenwereld en kennis, vertrouwen en overgave zijn essentieel voor een goed resultaat. In elke les belichten we verschillende aspecten, met practische oefeningen.

We leren hoe we moeten zitten en afstemmen voor trance en welke rol ons onderbewuste speelt in onze ontwikkeling. Gordon Higginson noemde trance het mediumschap van de toekomst en als je interesse hebt in trance en er meer over wil weten, dan is dit de juiste cursus voor jou.

Data: dinsdagavonden 8 maart, 15 maart, 22 maart, 29 maart, 5 april en 12 april 2022 (Groep 1 = VOL)
OF: dinsdagavonden 10 mei, 17 mei, 31 mei, 7 juni, 14 juni en 21 juni 2022 (Groep 2)
Tijd: van 20.00 uur tot 22.00 uur
Adres: Spoorstraat 4, 1382 AC Weesp
Kosten: € 225,- per persoon voor alle avonden

Wil je je opgeven? Ga dan naar de Agenda en kijk bij 10 mei 2022.

===


27 & 28 augustus 2022:

LIVE WEEKEND WORKSHOP 'INS & OUTS VAN HET PRIVÉCONSULT' MET JANNEKE LEBER


Het geven van een privé-consult is een specifiek onderdeel van het mediumschap dat veel omvat. Janneke geeft ruim 16 jaar privé-consulten en biedt graag een kijkje in de keuken. Ze toont consult-technieken in een echte situatie. En ze biedt je de kans om jouw eigen technieken verder te ontwikkelen op echte (!) klanten. De real deal dus. Want daarvan leren we het meest.

Wil je je opgeven? Ga dan naar de Agenda en kijk bij 27 augustus 2022.

===

Op al onze activiteiten zijn de ZWAVE! Algemene voorwaarden van toepassing.